Подписка за изгубени животни от "Четири Лапи"

И без това организациите, които се грижат за бездомни животни и предоставят безплатни услуги, не са особено много, то поне нека тези, които ги има, да си вършат качествено работата. Четири Лапи са голяма международна организация и получават добри средсва от централата си в Австрия. НО ВСЕ ПАК, доста станаха животните, безотговорно изгубени от организацията, непосредствено след кастрация или други манипулации- били те бездомни или нечии. Това е изключително грозно и безотговодно, и трябва да се обърне внимание, за да се засили контролът и вниманието на служителите там. Моля, за да разберем точно колко животни са били безследно изгубени, подпишете тази подписка. ОРГАНИЗАЦИИТЕ, КОИТО РАБОТЯТ С ЖИВОТНИ, ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯТ С ОТГОВОРНОСТ КЪМ КАУЗАТА, А НЕ ДА ПРЕТУПВАТ НЕЩАТА И ДА СЕ ОБЕСНЯВАТ С ДУМИ КАТО " Ами да бяхте завели животното в частна клиника" или "ТОВА СА ЖИВОТНИ, ТЕ БЯГАТ!" ... Да, може би, но от клиника....хмммммм