С деца на работа!

В страни като САЩ и Англия има работещи програми " С деца на работа", защо и в България да не проработи такъв тип програма?

В България да си родител е повече присъда, отколкото призвание с радост.

Младото семейство не би се справило само в отглеждането на своето дете без баби, дядовци, лични помощници, прислужници и високи доходи.

Все повече млади жени губят своето работно място след изтичане на срока за платено майчинство и не им се дава възможност за ползване на неплатен отпуск за отглеждане на дете.

Масово при интервю за работа, младите майки биват нежелани от работодателите и все повече работодатели избират служители с големи деца и такива в зряла възраст.

ЖЕЛАНИЕТО НА ВСЕКИ РОДИТЕЛ И ВСЯКО ДЕТЕ!

1. Всеки млад човек иска да бъде родител.

2. Всеки родител иска най-доброто за своето семейство и дете.

3. Много хора искат да имат повече от едно дете, но нямат възможност за това.

4. Държавата не стимулира работещите семейства, тя ги ощетява с високите данъци.

5. Голям брой работодатели са родители, които също искат да прекарат голяма част от еждневието си заедно със собственото си дете.

6. За всеки родител и за всяко дете е щастие да бъдат заедно много повече време, отколкото да са разделени.

След като държавата не стимулира раждаемостта, нека поне работодателите започнат да създават условия и стимули на своите работници, за да могат всички да бъдат полезни на своите близки, на обществото и на всичко, което ги заобикаля.

Работодателите да направят т. нар. "Детски занимални" или "Забавачници" за децата на своите служители, които искат да бъдат по-близко до своите деца и нямат възможности да плащат на високоплатени детегледачки. 

 За да бъдем всички щастливи, трябва да бъдем заедно.

 За да бъдем заедно е необходимо общо усилие и ОБЩА КАУЗА, която е: Всички да се обединим, родители и деца, да бъдат заедно на работа!