Стоп ТИР- Искърско дефиле

 Молим всички вас , който се сблъсквате с Тирове ежедневно  , ежеминутно . Време е да се спре преминаването на тежко товарни автомобили - ТИР през Искърското дефиле , поради простата причина , че нито пътната настилка издържа този тонаж , следите по настилката са на лице ..  пътя минава през повечето градчета и селца по дефилето , буквално през центъра им или в непосредствена близост до жилищни сгради , училища , детски градини и т.н. , безкрайно опасно за всички нас и за децата ни . Шумът от тях е нетърпим вече , защото е денонощно!

Безкрайните опашки , който образуват , правят пристигането от точка А , до точка Б  , в пъти по - бавно!

Има закони! Всички трябва да ги спазват!

След като имат забрана за определени дни и часове за движение по магистралата и такси , който трябва да платят , решават да използват обходен маршрут , минавайки през Искърското дефиле , денонощно !

Стига вече!


Искърско дефиле , град Своге    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Искърско дефиле , град Своге да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook