Петиция-протест срещу одържавяването на Царските домове в България!

Домовете наследени и стопанисвани от Н.В. Симеон II, са били изградени с частни средства. За пример - Официалните държавни резиденции като тази в Евксиноград на Северното черноморие и двореца в Центъра на София никога не са били обект на обсъждане на собствеността. Българският монарх е получавал официално сума-възнаграждение за изпълнението на служебните му задължения към държавата, както всеки друг служител и това се нарича Цивилна листа. Освен това българските монарси са имали и свои лични средства, които са наследени от техни роднини.

Още повече на фона на всичките и постоянни скандали с незаконно строителство не само на вили, заведения и хотели, но и на цели селища и застрояването на Черноморското краебрежие, тази атака на Държавата срещу частната собственост е абсурдна и дава негативни съобщения на своите граждани и сигурността на тяхната собственост и права.

За пример даваме другия възможен поглед върху ситуацията - в Черна гора са разписани правата, задълженията и собствеността на своите владетели, които помагат в дипломатическите мисии и са официални лица. 

Няма ли да е добре за България да имаме официален дипломатически представител, който е разпознаваем и уважаван в цяла Европа и дори Света? Който е на "ти" с големите, поради образование, потекло, качества и дори роднинство, а не обратното? (Само за сравнение - проверете в google колко изцепки имат американските президенти с английската кралица Елизабет II, поради непознаването им на етикет, липса на такт и тн.)

национален клуб "Българска корона"


национален клуб "Българска Корона"    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам национален клуб "Българска Корона" да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook