#СТОП на пЛандемията COVID 19

Петиция 

Под претекст на епидемията COVID-19 са нарушени неотменими права на гражданите в резултат на непропорционални и необосновани ограничения на основната свобода в световен мащаб, включително тези, свързани с принудителни медицински процедури. Тъй като всеки от тях крие риск, след Нюрнбергските изпитания медицински процедури не могат да се извършват без съгласие и човек не може да бъде принуждаван да ги извършва.  

ако има риск, трябва да има избор! 

Ние не искаме „нова нормалност” и тотален контрол, въведен на вълната от паника, причинена от медиите! 

Затова ние изискваме: 

1. Зачитане на правото на безплатно и информирано съгласие и отказ от лечение и ваксинации, както и забрана на всякакви явни или скрити форми на принуда към медицински процедури. 

2. Прозрачност на критериите за обявяване на пандемии от СЗО и нейните действия и разкриване на ролята на финансиращите субекти и тяхното фактическо влияние върху решенията. 

3. Оттегляне на ограниченията, въведени на вълната от коронавирусна паника, включително тези, предназначени да премахнат касовите транзакции, което води до въвеждане на пълен контрол. 

4. Въвеждане на препоръки, а не задължения, свързани с епидемиологичната ситуация - по модел на Швеция.   

5.Зачитане на свободата на словото и правото на публични събрания. 

 


Борислава Руменова Огнянова - Димитрова    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Борислава Руменова Огнянова - Димитрова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...