Да се отнеме лицензът за България на "Юнион Ивкони"

Абсолютно наложително и спешно е да бъдат спрени ВСИЧКИ АВТОБУСИ в страната на "Юнион Ивкони". Не е нормално, че до момента няма или поне не е известно да е налагана някаква санкция на фирмата при безбройните случаи на нарушения и безобразия - като се започне от грубостта на някои от шофьорите, пушенето и чалгата, мръсотията в салоните, през неработещите климатици, закъсненията още на началната спирка, отказ да вземат пътници при наличие на свободни места или обратното - тръгване преди графика, без да се изчакат всички закупили билети, до инцидентите заради раздрънканите им амортизирани автобуси. Изреждам само част от сериозните проблеми, по публикации в нета: паднал капак - дъждът се излива в салона; конструкцията за багаж пада върху главите на пътниците; спадащи задни гуми; запалвания на автобуси, от което следва висене с часове на пътя; спиране заради липса на гориво; катастрофи, последната от които е от 30 октомври 2017 г., на магистрала "Тракия", с 20 пострадали. И все някой друг е виновен - елен изскочил на пътя, горивото някой го източил през нощта (а това, че в нарушение на правилата паркират по улиците, вместо на автогарата, за да не плащат такси, че шофьорите нощуват в автобуса? ДАИ не вижда ли!). Трябва ли да има убити, за да бъде отнет лицензът на "Юнион Ивкони"?!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. Моля, вижте входящата кутия (и спам папката).