Да се отнеме лицензът за България на "Юнион Ивкони"

Абсолютно наложително и спешно е да бъдат спрени ВСИЧКИ АВТОБУСИ в страната на "Юнион Ивкони". Не е нормално, че до момента няма или поне не е известно да е налагана някаква санкция на фирмата при безбройните случаи на нарушения и безобразия - като се започне от грубостта на някои от шофьорите, пушенето и чалгата, мръсотията в салоните, през неработещите климатици, закъсненията още на началната спирка, отказ да вземат пътници при наличие на свободни места или обратното - тръгване преди графика, без да се изчакат всички закупили билети, до инцидентите заради раздрънканите им амортизирани автобуси. Изреждам само част от сериозните проблеми, по публикации в нета: паднал капак - дъждът се излива в салона; конструкцията за багаж пада върху главите на пътниците; спадащи задни гуми; запалвания на автобуси, от което следва висене с часове на пътя; спиране заради липса на гориво; катастрофи, последната от които е от 30 октомври 2017 г., на магистрала "Тракия", с 20 пострадали. И все някой друг е виновен - елен изскочил на пътя, горивото някой го източил през нощта (а това, че в нарушение на правилата паркират по улиците, вместо на автогарата, за да не плащат такси, че шофьорите нощуват в автобуса? ДАИ не вижда ли!). Трябва ли да има убити, за да бъде отнет лицензът на "Юнион Ивкони"?!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Иванка Ватева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...