Да премахнем Петър Казаков (Scroller) от екипа!!!

Здравейте, потребители на TNW!

Стартирам тази петиция за премахването на Петър Казаков от екипа на Total Nonstop Wrestling, поради следните причини:

1) постоянните обиди от страна на модератора към потребителите на форума. Голяма част от тях не се чувстват добре от факта, че биват потъпквани от страна на Scroller.

2) Scroller си дава награди. Въпреки постоянните си загуби в Rampage и турнири, Петър Казаков решава да си даде наградата за играч на месеца. Защо и на какво основание, никой не може да отговори... Трябва ли да се лишават достойни потребители от наградата, само защото не са членове на екипа?

Благодаря на Scroller за това, което направи през годините, но смятам, че има много по-достойни потребители от него към този момент, които могат да вземат модераторския пост... А него можем да го изпратим на операция за смяна на пола, за да се разхубави и да се завърне по-силен, по-морален и по-красив отвсякога! Ако и Вие, потребителите на TNW мислите така, подпишете се!

Искрено Ваш,

• Мариан Николов

Чрез подписа ми упълномощавам Мариан Николов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.