Не на рекламата на тютюневи продукти

ДО ГРАЖДАНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
 

Скъпи приятели,

Сигурно ви прави впечатление колко много стават напоследък билбордовете с млади и щастливи хора, които рекламират цигари. Появяват се и любими артисти, които за хилядарка, не се замислят какво представят.

Тютюневата индустрия се стреми да привлече нови потребители, за да замени отказалите се и починалите. Масови маркетинг кампании примамват особено младежите и жените.

Показването на кутиите цигари в местата за продажба – по рафтове и витрини, е също реклама и стимулира тютюнопушенето. Младите хора получават послания, които създават положителни нагласи към тютюневите марки и продукти.

Според СЗО тютюневите изделия са единственият законен потребителски продукт, който убива, когато се използва точно, както е предвидено от производителя! Защо е позволено той да се рекламира?

Нека да се противопоставим на натиска на тютюневата индустрия!

Нека децата от малки израснат с правилната представа кое е модерно, нормално и престижно!

Нека помогнем на младите хора да си спестят пристрастяването, болестите и преждевременната смърт!

Подпишете тази петиция, ако смятате, че рекламата, промоцията и спонсорството на тютюневите изделия трябва да бъдат забранени!


сдружение "Коалиция за живот без тютюнев дим"    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook