Конкурс за управител на ОП"Общински приют за кучета"във Видин

SOS!На 25.05.11 се завръща на работа ветеринаря,който осакатил с непрофесионално направените от него кастрации десетки женски кучета във Видин.Шокиращата снимка с кастрираната от него Лъки беше пусната в фейсбук и потресе хиляди хора.Сега този субект се завръща.Ние  трябва да НЕ ДОПУСНЕМ това.Той беше назначен  през ноември 2009 г.!/днес е май 2011- СТИГА/на работа с договор за определен срок до назначаване на конкурс.След скандала с неговите кастрации на него беше отнето право да кастрира женските кучета до решение на компетентните органи.На 12.10.10 комисия от представители на НПО- БВС,ВДЗЖ,"4Лапи", и  РВМС-Видин изпрати до кмета на Видин по този повод протокол с препоръки.Едната от тях беше за провеждане на конкурс.До ден днешен този конкурс така и не беше обявен и проведен.И така -той се завръща!

Д-р Крумов заместваше този субект.Поради добрите му качества като ветеринарен лекар,и по тази причина точно при него започнахме и лекуването  на нуждаещите животни,включително и операции,и доброто му отношение към животните, беше предизвикана комисия от БВС,ВДЗЖ и РВМС-Видин,пред която той направи кастрация на женското куче.Виждайки професионалните му качества комисия  даде съгласието си д-р Крумов да започне кастрацията и на женските кучета.Сега д-р Крумов трябва да тръгне за да се върни старото положение- без да се прави качествено кастрации,без да се лекуват животните,плюс всичките останали негативи.

Трябва да се тръгне и назначен от този субект, по негови образ и подобие, техн.персонал.Той също трябва да бъде назначен с конкурс,за да дойдат хора,които преди всичко  обичат животните,за  да изпълняват работата си с любов и желание.

Конкурсът трябва да се проведе задължително при непосредственото участие на НПО по чл.57 от ЗЗЖ,за да се изпълняват разпорежданета му.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.