Подкрепа за реконструкция на Женския пазар откъм бул. Сливница

Нека подкрепим развитието на градската среда в старата част на София!

Текущата петиция цели да изрази гражданската подкрепа за проекта на "Пазари Възраждане" ЕАД във връзка с намерението им да подобрят и модернизират облика на търговските площи на Женския пазар в частта към бул. Сливница, входа откъм Лъвов мост.  

ЖП-3.jpg

Живущите в района на Женски пазар и всички други заинтересовани може да се запознаете с инвестиционното намерение на "Пазари Възраждане" ЕАД, снимки, от което са качени по-долу. То се отнася до демонтирането на старата административна сграда на дружеството, находяща се на бул. „Сливница“ №165.
С настоящата петиция може да изразявате своята подкрепа за това начинание. 

Идейният проект е на мястото на старата сграда да бъде изграден модерен сектор на пазара с обширни съвременни и функционални търговски площи. Там освен сергии за плодове и зеленчуци се предвижда да има ресторант, кафене или други търговски дейности с оглед инвеститорския интерес. 


Тази инициатива на дружеството ще доведе до коренна промяна на визията на входа на Женския пазар към реконструирания площад „Лъвов мост“. Това ще способства за превръщането на околните пространства в привлекателна и модерна градска среда за гражданите и гостите на град София, като същевременно ще запази историческият облик на старата част на град София.

Добавяме снимки на бъдещия проект, за да може да си представите по-добре как ще изглежда пространството. 

ЖП-1.jpgВход откъм бул. Сливница 

жп-4.jpgИзглед откъм ул. Георг Вашингтон

ЖП-8.jpgПродължение на текущия пазар в посока бул. Сливница 

Подпишете се под тази петиция, за да се осъществи този проект, който ще развие, обнови и модернизира облика на Женския пазар. 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Диана Господинова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...