За премахване на зеления сертификат

Настоящата петиция е в подкрепа на колективна гражданска жалба срещу Заповед № РД-01-856/19.10.2021 г на Министъра на здравеопазването, въвеждаща задължителни „зелени сертификати“ за достъп до обществени места и лишаваща 80% от българските граждани от правото им на свободен избор за личното им здраве.

С  въвеждането на „зелените сертификати“ е налице фактическа ПРИНУДА за ваксинация, което е в противоречие с всички национални и международни норми, гарантиращи правото на личността за труд и свободно придвижване, както и за ДОБРОВОЛНО участие в медицински експерименти, какъвто по своята същност е прилагането на т.нар. „ваксини“ срещу COVID-19.

Подписвайки настоящата петиция, долуподписаните потвърждаваме подкрепата си за гражданския колективен иск срещу заповедта на МЗ от 19.10.2021 г.

___________

Настоящата петиция ще бъде приложена към жалбата като допълнителен доказателствен материал за това какъв е мащабът на обществения интерес към безумните решения на МЗ.

___________

Ако желаете да подкрепите петицията, попълнете формата вдясно на Вашия екран и не забравяйте да потвърдите подписа си чрез линка, който ще получите на посочения от Вас  Email

Граждани срещу задължителната ваксинация    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Граждани срещу задължителната ваксинация да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.