За премахване на зеления сертификат

Настоящата петиция е в подкрепа на колективна гражданска жалба срещу Заповед № РД-01-856/19.10.2021 г на Министъра на здравеопазването, въвеждаща задължителни „зелени сертификати“ за достъп до обществени места и лишаваща 80% от българските граждани от правото им на свободен избор за личното им здраве.

С  въвеждането на „зелените сертификати“ е налице фактическа ПРИНУДА за ваксинация, което е в противоречие с всички национални и международни норми, гарантиращи правото на личността за труд и свободно придвижване, както и за ДОБРОВОЛНО участие в медицински експерименти, какъвто по своята същност е прилагането на т.нар. „ваксини“ срещу COVID-19.

Подписвайки настоящата петиция, долуподписаните потвърждаваме подкрепата си за гражданския колективен иск срещу заповедта на МЗ от 19.10.2021 г.

___________

Настоящата петиция ще бъде приложена към жалбата като допълнителен доказателствен материал за това какъв е мащабът на обществения интерес към безумните решения на МЗ.

___________

Ако желаете да подкрепите петицията, попълнете формата вдясно на Вашия екран и не забравяйте да потвърдите подписа си чрез линка, който ще получите на посочения от Вас  Email


Граждани срещу задължителната ваксинация    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Граждани срещу задължителната ваксинация да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )