20 000 за предприемчив безработен? Да, ама не!

Quoted post


Гост

#94

2012-04-21 12:34

Мислите ли, че вече не е уредено на кои ще се одобрят проектите ?
В групата ни от 14 човека един изобщо не сме го виждали, бланката, на която трябва да се разписва за присъствие изобщо не е в папката.
Една мацка кара Порше, на другата съпругът й бил голяма клечка, на третата родителите й бизнесмени - идват само за да си разнообразят ежедневието - за да полафят, да ни демонстрират превъзходството си и 50% от учебното им време минава из околните заведения.
И естественно изобщо не се вълнуват от проблемите покрай тази програма, та камо ли петиции - ами то за тях всичко е уредено.
Тъпите шаранчета, дето сме налапали въдицата , нека се тюхкаме - 2 500 от 25 000 ще получт финансиране, значи 1 от 10 ! От група от 14 човека - 4 са уредени отдавна, което е повече от 1 от 10. Във всяка група ако има 1 такъв - безсмисленни са напъните.

Струва ми се, че и тази петиция е за отдушник, за освобождаване на напрежението на баламурнците, благодарение на които ще се усвоят 25 милиона лв. за обучение и консултации за бизнес планове. Един бизнес план струва межди 1200-1800 лв. средно. Ако простолюдието се отчае, няма да продължи в компонент II, и ще загубят бая пари, които ще трябва да ги върнат на ЕС

Отговори


Гост

#96 Re:

2012-04-21 15:06:48

#94: -  

 Ето, и аз това наблюдавам - в нашата група мисля поне 60% бяха със съмнителен "безработен" характер - обикновено това са жени с богати съпрузи или родители, а имаше и мъже който си бачкат в сивия сектор и хич не са зле....обаче са дошли и те да видят може ли нещо да налапат. Ако съдя по целия им външен вид едва ли изнемогваха тия хорица. И държавата им плаща по 8 лв. на ден и ги води социално слаби.

Тези горните са си с готови бизнес планове защото им работят от години, а ние баламурниците нека си трошим главите тепърва да измисляме бизнес, пък и да го утвърждаваме, пък и да знаем колко евентуално ще изкарваме на месец.

Питам се аз - няма ли контрол от страна на АЗ за записване и кандидатстване в програмата от подобни уважавани люде с работещи семейни бизнеси?


Гост

#119 http://afcos.mvr.bg/signals.htmRe:

2012-05-07 14:48:40

#94: -

http://afcos.mvr.bg/signals.htm

щом има какво да кажеш - давай тук. Успех!

Всеки, който има информация или подозрение, че парите от ЕС се ползват не по предназначение, да сигнализира.

Все пак знаете, че мисли не могат да се четат. Просто ГОВОРЕТЕ!