Подписка

Quoted post

Warning

#492 Re:

2012-03-02 16:04

#491: - Не знам учители ли сте, директори ли сте, но подписката ви освен, че е анонимна откъм инициатори, е абсолютно несъдържателна и противоречаща си.
Един път смятате, че е дискриминация подбор от 5-ти клас да имат МГ, в същото време искате да има такъв подбор в СОУ, а на всичкото отгоре се обявявате в защита на закона, който изключва всякакъв подбор.

Вие самите знаете ли какво искате всъщност?

Аз бих ги нарекъл директори, защото подписката е от името на училищата, а не от името на учителите. Трябва да са директори. Иначе много добре си формулирал/а въпросите. Дано се намери някой да каже нещо съществено. Хората колко пъти ги питаха вече, но те мълчат - железни са ;) . Само безсъдържателни и жлъчни коментарчета пускат.

Отговори


Гост

#493 Re: Re:

2012-03-04 09:32:23

Тук май съвсем умря работата. Никой не чете и не гласува, камо ли да отговаря. Май това беше - имате "огромната подкрепа" на всички училища в България равняваща се на 610 подписа и около 350 коментара изразяващи липсата на подкрепа ;) 10 пъти по-малко хора са се подписали във вашата подписка в сравнение с хората подписали се в защита на приема в МГ. Изводите сами можете да ги направите.