УЛТИМАТУМ

Quoted post

Трезвомислещ

#12 Докато не се сформира нов, заслужаващ доверие политически субект, няма смисъл да има нови избори

2013-06-27 11:39

Проблемът изобщо не е как да се свали правителството и да се разпусне това Народно събрание, а какво ще стане след това. По всяка вероятност партия ГЕРБ и лично Бате Бойко ще се върне на власт на бял кон ще прехвърли вината за всички неудачи на това неудачно правителство и на излъчилите го три партии и с това всичко ще приключи.

Нима вие искате това?

Аз определено не го искам.

Докато не се сформира нов, заслужаващ доверие политически субект, няма смисъл да има нови избори, защото те ще са изгодни единствено за полицейската задруга на братя Бойко и Цецо Борисови, наречена ГЕРБ.

Именно поради това съм категорично против този, и без това нямащ никакво правно основание беззъб ултиматум.

За мен, поне в този вид, той е само скрита реклама на партия ГЕРБ за предстоящите евентуално през есента нови предсрочни избори.

Отговори

Пловдив

#14 Re: Докато не се сформира нов, заслужаващ доверие политически субект, няма смисъл да има нови избори

2013-06-27 12:21:47

#12: Трезвомислещ - Докато не се сформира нов, заслужаващ доверие политически субект, няма смисъл да има нови избори

Говорим за НАРОД срещу МАФИЯ. Това, че ГЕРБ ще се върнат на власт е едино от заклинанията за всяване на паника които прави БСП. Заклинанията включват уверенията, че ако Орешарски подаде оствака ще има режим на тока!!!! Друго заклинание е ,че ще настане хаос. Слушайте протестиращите и ще разберете дали ГЕРБ ще се върнат на власт. Да .... ама НЕ !