Peticiq.com

ЗА НЕЗАВИСИМ ЛЕВ, РАБОТЕЩ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА

Съмишленици, благодаря за подкрепата!

Гост#1 Aug 11, 2013, 04:33
Не съм икономист и не зная законите, които действат в днешно време, защото колкото и общи да са с известните, имат своята специфика- на обединението на неравностойни партньори в една общност. Ние нямаше да сме последни в листата, ако преди това не беше разграбена държавата- фабрики, заводи, земя, инвентар, машини, средства на труда, природни богатства, ако не беше погубено родното производство и разпилени мозъците на България, ако не бяха погубени моралните ценности на младите. Влязохме боси и голи в един съюз на силните, със свои правила и закони. Поради липса на икономическа и производствена дейност, тотални кражби и данъчни измами,корупция и престъпност, за да отговорим на високите изисквания на ЕС, трябваше да заемаме и заемаме пари от Европейската и световната банка. Може ли да се говори за независимост, когато и хлябът, който ядем е на заем? За да съм докрай искрена, не вярвам нещо да може да се промени с петиция. Нещата са достатъчно обвързани, не са и детска игра, да кажеш: ,, Пу, не играя" и да излезеш от положението. Подписвам се, защото от цялото и сърце, искам да видя Родината си горда и силна. И както казах в началото, тъй като не съм икономист, надявам се вие да знаете пътя.
Гост#2 Aug 11, 2013, 15:57
В случая, в който си използвал думата "блог", е редно да е блок
Гост#3 Aug 12, 2013, 13:15
Райчо ли си, Марков ли си. Много е лесно да пишеш глупости от Ню Йорк. Ела си тука да те видим колко струваш.Отиди си в монтана, да видиш за какво става въпрос...

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.