Подписка против подписката против г-жа Папазова
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Подписка против подписката против г-жа Папазова
|
Гост |
#12015-07-21 15:41Колко сте жалки! Щях да се смея, ако не ми беше жал! |
|
| |
|
Петра Кръстева |
#32015-07-22 20:54Ама я не говорете тъй клеветнически, ако исках да ви се подигравам, щеше да е много открито. Аз не ви мисля за жалки като #1, а само за смешни. |
|
| |
|
Тея |
#42015-07-23 10:08Хора, не мога да повярвам, че класици изпитват необходимост да показват подкрепа към когото и да е с нещо подобно. Хубаво, имате право да харесвате директорката си. Ама това тук е грозно. И най-вече детинско. Мен нито ми е смешно, нито ви намирам за жалки. Само ми е много, много мъчно. Щото, по дяволите, завърших преди някакви си четири години, пък сякаш е било преди век. Не е това атмосферата на гимназията, която с толкова любов избрах някога. И още - не ви познавам. Но и нямам чувството, че бих могла да желая познанство с вас - а доскоро едно от любимите ми неща, като завършила НГДЕК, беше да з-н-а-м, че срещна ли някъде, някога случайно класик, независимо от кой випуск, независимо на колко години, общ език веднага намираме, един общ жаргон, близък и скъп. С вас не мога да си представя общ език. Ей от това ме боли също. Общност няма.
|
|
| |
|
Промяната не се случва, ако мълчите.
Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото?
Други петиции, които може да Ви интересуват
Ние предлагаме безплатен хостинг за онлайн петиции. Създайте професионална онлайн петиция като използвате нашата мощна услуга. Петициите ни са споменавани в медиите всеки ден и са един невероятен начин да бъдете забелязани от обществото и отговорните лица.