Дворът на ПМГ „Васил Друмев“ на учениците!
Свържете се с автора на петицията
НАДЯВАМ СЕ,ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ТОВА!!!!
УСПЕХ НА ПЕТИЦИЯТА.
Багерът в двора на ПМГ
Строеж в двора на ПМГ
Учениците в ПМГ винаги са/сме изпитвали нужда от повече и по-добри възможности за спорт (повече спортни площадки, по-голям салон и по-качествена база), а в отговор администриращите училището и общината отнемат и малкото такива. На думи искат да промотират спорта в училище, на дела договарят застрояването на спортните площадки.
Местната власт има всички правни механизми, предоставени и от закона за реакция. Ако отказва да ги използва, нека да и напомним, че е избрана да отстоява обществения, а не мутренския интерес.
Каузата за повече спортни площадки, за повече паркове, против застрояването на съществуващите такива, против застрояването на училищните дворове и този в ПМГ конкретно, заслужава обществена подкрепа.
Всичките ли парцели свършиха в Търново...та до там я докарахте...
Бе тия хора акъл имат ли? Завършил съм ПМГ "Васил Друмев" и ми е мило и драго за това училище. Идеята да построиш блок в двора на една от най-елитните български гимназии е индикатор за безграничната простотия на човека/хората, взели това решение!!!
Аз уча в гимназията и дворът е част от училищаната собственост независимо от желанието на строителите и собствениците на имота да изкарат пари
Re:
В името на правописа - По-голяма, и построИ (другото се чете подобно на стой)
частен имот
Имота се намира до двора на гимназията и е частен от далечната 1978 година. За тези 38 години никой не се погрижи да се отчужди и дари този имот на гимназията. Предприемача си е напълно в правото и съм сигурен, че всичко е напълно законно, отделно през 2010 година на общината и гимназията и се даде шанс да промени нещата, но за последните шест години никой от тях не показа зайнтересованост.
Да Багерът
Багерът който извършва безвъзмезни належащи ремонти към гимназията "Васил Друмев" от предприемача на частния парцел граничещ с двора и. Вместо да правим петиция по- добре да започнем да събираме дарения за да се направят и други необходими ремонти, които трябва да се реализират в най- къси срокове
Завършила съм 2 гимназия "Васил Друмев" -преди да стане ПМГ "Васил Друмев" . По мое време тя бе най-престижното средно ОУ в гр. Велико Търново.
Намирам за недопустимо , абсолютно неприемливо и безумно да се строи в двора на училището.
| This discussion has been closed. |
Включете се в петицията "Дворът на ПМГ" В.Друмев" на учениците!"