Митрополит Николай - пред църковен съд
Свържете се с автора на петицията
От любов към Бога, Църквата Му и истината.
Желая успех на петицията!
Не бъдете анонимни!!!
Бог ни е създал личности и като личности, ще се изправим пред Него, когато настъпи този момент. Затова когато отстояваме Истината в Негово име нека не бъдем анонимни - моля ви, скъпи братя и сестри, не подписвайте тази подписка като криете името си в Интернет. Така само давате повече храна на тъмните сили. Имайте доблестта и куража да заявите открито своята позиция с вашето име - за да обезсилим всяко обвинение в манипулация и задкулисие, каквото несъмено кликата на Николай ще ни отправи!!!
Като мирянин призовавам всички православни българи да подкрепят тази подписка, защото това е борба не само на хората от Асеновград и Пловдивска епархия, това е борба за бъдещето на БПЦ - след някоя и друга година Николай ще сложи патриаршеското було и тогава тежко и горко на всички ни. Аз не искам да бъда част от луксозната, подмолна и страхлива Църква на николаитите. Бог с нами!!!
Re: Не бъдете анонимни!!!
#8: Горан Благоев - Не бъдете анонимни!!!
Доблестни са последните ти постъпки, г-не Благоев, но аз не мога да спестя учудването си - кога сам напусна кликата около Николай, кога взе да ни наставляваш как се води война с нея, пишман Комито?
Инак съм съгласен с тебе.
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Over
Re: Re: Не бъдете анонимни!!!
#10: Светльо Ангелов - Портос - Re: Не бъдете анонимни!!!
Уважаеми г-н Ангелов-Портос
Никога не съм бил от кликата на Николай и няма да бъда. Моля, преди да хвърляте твърдения в пространството - проверявайте ги! Знам отношението Ви към мен, но поне недейте да мърсите подписката - антисимпатията си може да избълвате на вашия блог, както неведнъж сте го вършили. Последното нещо, от което има нужда тази кауза е да си хвърляме взаимни обвинения чрез коментарите...
Reason for the removal: Prekalihte
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Re: Не бъдете анонимни!!!
#14: Светльо Ангелов - Портос - Re: Re: Re: Не бъдете анонимни!!!
До Ангелов-Портос
Очевидно болната Ви фантазия има болезнена нужда от изява в интернет-пространството. Може да продължавате, въпреки последното си изречение: "И надявам се, че приключихме с нашия (за нази си с Вас) разговор". Аз лично повече не смятам да ви отговарям. А ако имате наистина конкретни документи и доказателства по всичко избълвано от вас - очаквам да ми ги предоставите. Иначе, нали знаете - всеки ще отговаря за лъжите си пред единствения безпристрастен Съдия...
This comment has been removed by the person who wrote it.
О, и щях да забравя - възмутена съм не само от г-н пловдивския мУтрополит, но и от греховното му отроче - архиерейския наместник Йордан Георгиев!
Лудото коле
Тези които подписват петицията анонимно,със сигурност работят или при Данчо или при Колето
Reason for the removal: Prekalihte
| This discussion has been closed. |