Peticiq.com

Митрополит Николай - пред църковен съд

Свържете се с автора на петицията

Гост#1 Jun 01, 2016, 19:34
Защото митрополит Николай вместо да обедините миряните той ги разединява. Време е да му се потърси отговорност.
Гост#2 Jun 01, 2016, 19:46
Подписах е защото не искам разни психопати и алчни свещенници , да си пеавят каквото им е угодно !!!!! Как докато не се бяха намесили си идвахме в храма с усмивка на лицето и нямахме проблеми с никой ? А от както се намеси алчният Йордан и сложи ръка на най-работищата църква в градът ни започнаха проблемите !!!!
Гост#3 Jun 02, 2016, 05:24
Защото в нея има изложени негативни последствия на само част от управленското поведение на Пловдивската епархия от митр. Николай . А това съвсем не е достатъчно.
Гост#4 Jun 02, 2016, 07:34

От любов към Бога, Църквата Му и истината.

Гост#5 Jun 02, 2016, 08:01

Re:

#2: -  

Поддържам това мнение.

Гост#6 Jun 02, 2016, 08:08
Крайно време е злокачествени образувания като Николай да бъдат хирургически премахнати за доброто на БПЦ и на всички православни християни.
Желая успех на петицията!
Гост#7 Jun 02, 2016, 08:13
Petitsiata se bori za spravedliva kauza, niama kak da ne ia podkrepia s dve rutse.
Горан Благоев#8 Jun 02, 2016, 08:26

Не бъдете анонимни!!!

Бог ни е създал личности и като личности, ще се изправим пред Него, когато настъпи този момент. Затова когато отстояваме Истината в Негово име нека не бъдем анонимни - моля ви, скъпи братя и сестри, не подписвайте тази подписка като криете името си в Интернет. Така само давате повече храна на тъмните сили. Имайте доблестта и куража да заявите открито своята позиция с вашето име - за да обезсилим всяко обвинение в манипулация и задкулисие, каквото несъмено кликата на Николай ще ни отправи!!! 

Като мирянин призовавам всички православни българи да подкрепят тази подписка, защото това е борба не само на хората от Асеновград и Пловдивска епархия, това е борба за бъдещето на БПЦ - след някоя и друга година Николай ще сложи патриаршеското було и тогава тежко и горко на всички ни. Аз не искам да бъда част от луксозната, подмолна и страхлива Църква на николаитите. Бог с нами!!! 

Гост#9 Jun 02, 2016, 08:43
Защото ни омръзна да търпим наглото поведение на Отец Йордан Георгиев.синчето му "Отец Стилян" и ме възмути поведението на Пловдивския Владика Николай на Преполовение.че унизява публично един достоен Отец.Отец Тодор.и мисля .че тези хора с делата си изгониха нас Християните от БПЦ.и за това е време да вземем нещата в свой ръце.защото БПЦ те я превърнаха в бащения!
Светльо Ангелов - Портос#10 Jun 02, 2016, 08:59

Re: Не бъдете анонимни!!!

#8: Горан Благоев - Не бъдете анонимни!!!  

Доблестни са последните ти постъпки, г-не Благоев, но аз не мога да спестя учудването си - кога сам напусна кликата около Николай, кога взе да ни наставляваш как се води война с нея, пишман Комито?

Инак съм съгласен с тебе.

This comment has been removed by the author of the petition.

Reason for the removal: Over

Гост#12 Jun 02, 2016, 11:32
Убедена съм, че Владиката трябва да е чист и безкористен служител, а не това, което е в момента..
Горан Благоев#13 Jun 02, 2016, 11:40

Re: Re: Не бъдете анонимни!!!

#10: Светльо Ангелов - Портос - Re: Не бъдете анонимни!!!  

Уважаеми г-н Ангелов-Портос

Никога не съм бил от кликата на Николай и няма да бъда. Моля, преди да хвърляте твърдения в пространството - проверявайте ги! Знам отношението Ви към мен, но поне недейте да мърсите подписката - антисимпатията си може да избълвате на вашия блог, както неведнъж сте го вършили. Последното нещо, от което има нужда тази кауза е да си хвърляме взаимни обвинения чрез коментарите...  

Reason for the removal: Prekalihte

Гост#15 Jun 02, 2016, 12:26
Той ми погуби живота

This comment has been removed by the person who wrote it.

Горан Благоев#17 Jun 02, 2016, 14:01

Re: Re: Re: Re: Не бъдете анонимни!!!

#14: Светльо Ангелов - Портос - Re: Re: Re: Не бъдете анонимни!!!  

До Ангелов-Портос

Очевидно болната Ви фантазия има болезнена нужда от изява в интернет-пространството. Може да продължавате, въпреки последното си изречение: "И надявам се, че приключихме с нашия (за нази си с Вас) разговор". Аз лично повече не смятам да ви отговарям. А ако имате наистина конкретни документи и доказателства по всичко избълвано от вас - очаквам да ми ги предоставите. Иначе, нали знаете - всеки ще отговаря за лъжите си пред единствения безпристрастен Съдия...      

Гост#18 Jun 02, 2016, 15:39
..църква,политика и бизнес не могат да вървят ръка за ръка!
Гост#19 Jun 02, 2016, 15:40
Искрено вярвам в Християнските добродетели, които според мен са много чужди на онези, които управляват Българската Православна Църква. Всичко е пред очите ни. Тъжно ми е за онези , които истински служат на българския народ и са притиснати и непризнати от своите началници !

This comment has been removed by the person who wrote it.

Гост#21 Jun 02, 2016, 16:33
Подписът ми под тази петиция е заради открито и нахалното парадиране с богатство, натрупаното на гърба на миряните. Аз не съм вярваща, но и да съм едва ли бих позволила моята връзка с Бог да е чрез някого, който се облагодетелства от моята вяра. Отдавна ролята на църквата е изиграна.
Гост#22 Jun 02, 2016, 17:46
Безкрайно съм възмутена от поведението на г-н митрополита и се надявам, че след като БПЦ намери сили да изхвърли недоразумението Дионисий, то ще намери сили да изреже и ОГРОМНОТО недоразумение Николай.
№ 22#23 Jun 02, 2016, 17:53

О, и щях да забравя - възмутена съм не само от г-н пловдивския мУтрополит, но и от греховното му отроче - архиерейския наместник Йордан Георгиев!

Гост#24 Jun 02, 2016, 18:20

Лудото коле

Тези които подписват петицията анонимно,със сигурност работят или при Данчо или при Колето

Reason for the removal: Prekalihte