Peticiq.com

За сградата на Математическа гимназия - Варна

Свържете се с автора на петицията

Anonymous#51 Apr 13, 2012, 20:52

НЯМАТЕ ИЗЛОЖЕНИ АРГУМЕНТИ ЗА СМЯНА НА СТАТУКВОТО!

Р. Стефанова#52 Apr 13, 2012, 20:53

Re: Re:

#50: Борис Гочев - Re:  

Захари не си иска старата, а ламти за новата сграда, защото е оборудвана с техника, лаборатория, медийна зала, камери в стаите и още други екстри ;-)

Гост#53 Apr 14, 2012, 10:26
Подпишете петицията!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Гост#54 Apr 14, 2012, 12:41
http://mon.bg/news-h... - Facebookbg-bg.facebook.com/permalink.php?story...id... - Кеширана версия
Означихте това обществено с +1. Отмяна
Валя Арабаджиева Честит Празник Господин Министър! 15 септември 2011 г . в 10:07 · Любима Йорданова За модерно българско образование!
Гост#55 Apr 14, 2012, 14:48

Ако се премести МГ ще спадне интереса на родителите да записват децата си в Захари. Ще бъдат записвани деца само от квартала а не от целия град. Децата от квартала са малко защото квартал Чайка е все още застаряващ. На срещата с комисията по образованието въпросната директорка на Захари се държа меко казано не като директор - преподавател. Позволи си да нападне г-н Базитов.

This comment has been removed by the author of the petition.

Гост#57 Apr 15, 2012, 21:11
Моля ви помогнете ни да запазим МГ-то в сградата му!!!!
Гост#58 Apr 15, 2012, 21:17

Re:

#1: -

БРАВО!!!!

Гост#59 Apr 16, 2012, 00:19

ВСЕКИ КОМЕНТАР Е ЦЕНЕН ЗА ДОБРУВАНЕТО !!!

ЗА ДА ЗАПАЗИМ СГРАДАТА НА МГ Е ДОБРЕ ДА СЕ ЗАМИСЛИМ ЗА ЗАБРАВАТА В КОЯТО ТЪНЕ КУЛТУРАТА НИ И ЗА ОПИТИТЕ ДА СЕ УНИЩОЖИ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.
АКО НЕ СЪХРАНИМ ИСТОРИЯТА СИ ЩЕ СЕ УНИЩОЖИМ КАТО НАЦИЯ !

ДЕЦАТА НИ ЩЕ СЕ СКИТАТ НЕМИЛИ, КЛЕТИ, НЕДРАГИ !

МОЛЯ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ДОБРЕ И СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ СЪС СЛЕДНАТА СТРАНИЦА:

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%D0%B4%D0%B0%20%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0&source=web&cd=3&sqi=2&ved=0CDAQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDaSpasimKostnicataVBatak&ei=dDyDT_LwHs_xsgaa4PTPBA&usg=AFQjCNFeLlBzPXP3auBMeGzHQhHUlfI7UA&cad=rja
Гост#61 Apr 16, 2012, 11:02
Математическа гимназия "Д-р Петър Берон" е едно от малкото останали средни училище, в които се получава качествено образование не само във Варна, а и в България! Факт е, че възпитаниците на МГ са всестранно развити, за което свидетелстват множеството отличия не само на национално, а дори на европейско и световно ниво! За това допринася модернизирана база, плод на финансиране изцяло от страна на МГ! Аз като бивш възпитаник, считам че съм допринесла за развитието и, и не съм съгласна всичко вложения под форма на финансови средства и труд да отидат на вятъра!
Гост#62 Apr 16, 2012, 14:13
Нека защитим най-доброто училище в гр Варна!

Гост#64 Apr 17, 2012, 15:51
Мг и захари наистина не могат да се поберат в едно училище .заради преместването на 12 клас в смяната на захари два 1 класа са преместени в отсрещният блок,а мястото не трябва ли да им бъде в училището като другите деца? мг си построиха пред училището доколкото знам сграда с 4 класни стаи и си взеха ключето.Стаите на захари по биология и химия са превърнати в класни стаи ,защото няма място.В мг стаите чупят и трошат ,даже паркета са изкъртили ,а после обвиняват захари.Според мен трябва да изместят мг, защото захари е квартално училище и учат малки деца.Вярно е,че 40% от децата не живеят в квартала ,а в например Виница и Траката .Там няма други училища.
Anonymous#65 Apr 17, 2012, 19:06

Re:

#64: -

госпожо или господине, моля да цитирате конкретен номер стая, за да не сте голословни за "чупенето и трошенето от страна на МГ". Мога да Ви кажа точно обратното - класа на сина ми (МГ) направиха ремонт на чиновете, без да искат пари от учениците на ОУ"З.Стоянов", които учат в тази стая!

Надявам се на ум , разум от страна на родители иучители -  да не се противопоставят децата .

Ето Ви пример за единомислие:

http://www.peticiq.com/signatures/za_bezopasni_podlezi/

Благодаря Ви предварително за бъдещото конструктивно и толерантно поведение!

Гост#66 Apr 17, 2012, 22:11
Лично съм участвала преди тридесет години в доброволното почистване на МГ/преди откриването на чисто новата сграда/ като ученичка в нея и не си спомням тогава да е имало съмнение чия е тя.Всеки варненец може да посочи къде се намира МГ на Варна защото нейните възпитаници са много квалитетни,а кой знае къде е въпросното основно училише?
Гост#67 Apr 18, 2012, 00:33
Би било нечувана глупост да се премести МГ заради безочливите претенции на "З.Стоянов" !
Гост#68 Apr 18, 2012, 22:11

Re:

#64: -

Господине,

Аз лично съм родител и предполагам ,че и ВИЕ сте родител .Всички ние като родители сме длъжни да възпитаме и да научим нашите деца да станат  най-вече  ДОБРИ  хора.Всяко от двете училища ,вкл.и родителите в това число са правили и ще правят ремонти за подобрение на материалната база.

НЕ МИСЛЯ,ЧЕ В ТОВА Е ПРОБЛЕМА-КОЙ,КОЛКО РУШИ И КОЙ-КОЛКО РЕМОНТИ Е НАПРАВИЛ?

А  , ТОВА ЧЕ В  кв.ВИНИЦА СПРЕД ВАС НЯМА УЧИЛИЩЕ- СТЕ В ГОЛЯМА ГРЕШКА------- ПРОВЕРЕТЕ ОТ МНОГО ГОДИНИ ВИНИЦА СИ ИМАТ УЧИЛИЩЕ,НА КОЕТО МУ Е РАЗРЕШЕНО 2011-2012учебна година ДА РАБОТИ С МАЛОМЕРНИ ПАРАЛЕЛКИ./така ,че КВ.ВИНИЦА МОЖЕ ДА СИ ПОЕМЕ ДЕЦАТА В КВАРТАЛНОТО УЧИЛИЩЕ.

НЕКА  ДА ПОКАЖЕМ ,ЧЕ СМЕ РАЗУМНИ  РОДИТЕЛИ, УЧИТЕЛИ  И ДОБРИ ХОРА!!!!!!!

Гост#69 Apr 19, 2012, 01:56
Не е редно

боби#71 Apr 20, 2012, 12:11

Re: Re:

#46: x.o.x.o. - L - Re:

Казах, че сградата е построена по план за основно училище, не съм казал кое. МГ-то са ги преместили по принуда в сегашната сграда след пожара в учителската стая в Музея. :) Така, че сградата не е нито на МГ, нито на Захари. ;) А относно това, че "малките вандали" (до #70) от Захари чупели - не са само те. Бил съм и в двете училища и мога да кажа, че си чупят поравно :)

Гост#72 Apr 20, 2012, 13:44
Дано стане
Гост#73 Apr 20, 2012, 14:39

Re: Re: отговор на Боби -дискусия 45

#48: възпитаник на МГ - Re: отговор на Боби -дискусия 45 

Вероятно поради голямата дистанция във времето сега съществуват много версии за това кое у-ще първо са преместили, при кое друго и т.н.   ОУ "З.Стоянов" не можа да се премести в сградата , в която до днес е спортното у-ще. Сградата е строена за ОУ "З.СТ." и преди тя да бъде завършена, ученици и учители, при няколко така наречени ленински съботници, почистваха строежа. Разказа би трябвало да е от 1-во лице - участвала съм лично във въпросните почиствания.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Гост#75 Apr 24, 2012, 20:07
Като възпитаник на МГ, учил в настоящата сграда още след построяването и, отлично познавам историята и състоянието и до настаняването на ОУ "З.Стоянов" в нея. Свидетел съм и на западналото състоянието от годините на съвместно ползване, тъй като в нея учиха и моите деца. След като има претенции сградата да има един ползвател и добър стопанин, то това трябва да е МГ "П.Берон", тъй като сградата е строена специално за нея.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Платена реклама

Peticiq.com ще рекламира тази петиция пред 3,000 души.

Научете повече...

Изберете бюджет
Начин на плащане
PayPalGoogle PayApple PayКредитна карта

Изберете метод на плащане, за да продължите.