За сградата на Математическа гимназия - Варна
Свържете се с автора на петицията
Гост#102 Jun 28, 2013, 13:23
Защо не настанят малките ученици в бившата сграда на "Малкия принц"? Тя не е ли общинска собственост? В момента е пустееща, поне така изглежда...
Гост#103 Nov 23, 2013, 08:19
Признатото за най-добро Средно училище в гр. Варна, според всички класирания след 7 клас, а именно МГ "Д-р Петър Берон", заслужава да си запази сградата!
Бих искала да коментирам още от гледната точка
на учител принадлежащ към сферата на МОН:
Малките квартални ОУ-та губят ученици и работни места за учители, заради училища като "Захари Стоянов". Аз лично съм против огромните конгломерати - струпване на ученици от началния и прогимназиален курс, защото това не е в интерес на учениците; малките ученици се нуждаят от внимание, а не от "работа на конвейр".
Настоявам, сградата на МГ да остане сграда на МГ.
Бих искала да коментирам още от гледната точка
на учител принадлежащ към сферата на МОН:
Малките квартални ОУ-та губят ученици и работни места за учители, заради училища като "Захари Стоянов". Аз лично съм против огромните конгломерати - струпване на ученици от началния и прогимназиален курс, защото това не е в интерес на учениците; малките ученици се нуждаят от внимание, а не от "работа на конвейр".
Настоявам, сградата на МГ да остане сграда на МГ.
Гост#104 Nov 24, 2013, 15:20
Re:
Скритата "презумпция", че като завършиш 7 клас в "З. Стоянов" ще продължиш в МГ е дълбоко фалшива и са малцина прекрачващите от 7 клас в "З. Стоянов" в 8 клас на МГ. Още по-малко са от 4-ти към 5-ти - ЕДИНИЦИ и в двата случая...
Re: Re: сградата на МГ
#95: Rodtilet na uchenik v OU "Z. Stoianov":) - Re: сградата на МГ
Интересно защо не пишете на български. Ако ви види Захари Стоянов ще се обърне в гроба.
Ако вашето дете е ученик в Математическа гимназия дали щяхте със същия патос да защитавате ОУ "Захари Стоянов" или няма такива шансове детето ви да си вземе изпитите за гимназията!!??