Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Свържете се с автора на петицията
До#998
'Имам един въпрос към привържениците на Атака-господа,вие знаете ли вашия главатар Сидеров коя религия изповядва? Аз мисля че неговата религия е "рейтинга"зашото ако беше християнин нямаше да спира камбаните на църквата в Батак шото му пречели да говори.На тоя май всичко му пречи.'
Re: kak kato zamerya djamiya s yayca ili kato kreshti"turski mekereta"takali protestirash
Последните циркаджилъци на Срама за България-Сидеров:
Този човек е комплексар. В нормална страна той няма какво да прави, защото не може да работи. Затова трябва да създава конфликти, за да може да се осъществява.
Сидерчо е с Бойко гъст,
щото Капка има пръст.
Пръст или е нещо тясно,
туй ще видим скоро ясно.
Хили,кланя се пред него,
щото има тъпо его.
Мека китка си е той,
май му требе малък бой.
И защото е тъпак,
той си е голям калпак.
Май му трябва и ибрик,
за да правят с Капка трик.
Хей Атака ще ни вкара в батака.
С бате Бойко барабар,
този наш велик пожарникар.
Щото майна е галфон.
И си е надут КАФЯВ балон.
Н.П.
Re: Петиция към главния прокурор Борис Велчев
#63: - Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Евала бе, ПИЧ!!!!! Само така!!!!!!!!
Re:
Що не протестираш пред парламента слещу КОМУНИЗМА - та този парламентсъс закон определи БКП И НЕЙНАТА АСЛЕДНИЦА - БСП за ПРЕСТЪПНИ ОРГАНИЗАЦИИ!!! А както се видя от видеозаписите, ТЕРЦИТЕ извадиха оръжие срещу атакистите, а не обратното!!! Само малоумни комунисти - последователи на преподавател по научен комунизам, може да дрънкат такива глурости!!! Комунистите са БЕЗРОДСТВЕНИЦИ!!! Това е идеологията им!!! явно г-н Минчев още не е разбрал, че дисциплина като научен капитализъм НЯМА!!!!
Re: Абе неразумнии юроде, / #1010
1. "поради что се срамиш да се наречеш болгарин..."- поради все по- честото асоцииране на моята етническа принадлежност с обидни понятия като Волен Сидеров, " Атака", национализъм и пр. Срамувам се също и че съм сънародник на част от пишещите коментари тук (имам предвид използващите изрази като "тъпанар", " мекере" и пр. в дискусии на политически теми. На всеки такъв много подхожда една турска дума- "гьот").
2. "да не говорим за Левски, Ботев, и други неблагодарници,"- Не знам колко си чел от и за Левски и Ботев. Ама що ли си мисля, че НИКЪДЕ НИТО ЕДИН ОТ ДВАМАТА НЕ СЕ Е ОБЯВЯВАЛ ПРОТИВ ТУРЦИТЕ. Все оставам с впечатление, че те са се борили срещу Османската империя като такава..... И за национално и етническо самоопределение, а всички български турци биха се подписали за такова.. Което с " долу турците" май няма нищо общо. Даже си мисля,ч е като е казал " да даде място на съгласието, братството и съвършеното равенство между всички народности. Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било. Всички ще спадат под един общ закон, който по вишегласие на всички народности ще се изработи." ( в част 1 - " Демократска република"на личното си тефтерче) е имал предвид нещо съвсем различно от крясъците на г-н Сидеров.
Re: ГЛУПОСТ
Господине/Госпожо,
Пише се: посТлани, граД, дискУтираме, кЪдето; допускате и много пунктуационни грешки. Научете български език! Срамота е!!!!!!
Тази бълха Сидеров трябва най-после да си намери мястото в някой психиатричен диспансер,където му е мястото.Нашата държава точно сега няма нужда от шизофреници.Подкрепям тази петиция и надявам се ,че поне сега нашето законодателство ще си свърши работата както трябва.
| This discussion has been closed. |
Как Волен да е жаден за власт, нали подкрепя правителството без да има нито един министър, това ако беше Костов цели министерства щяха да заминат!
За първи път някой в българската политика дава без да получи в замяна, Волен е велик човек и народът е с него!