Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Свържете се с автора на петицията
Re:
Вие само може да обиждате не на АТАКА и на омразата. България е и моя родина и аз имам права колкото и ти.Мила моя родино България.
Re: Re:
TURSKOTO MALTSİNSTVO V BULGARİA NİKOGA NE E ZASTİTAVALO RADİKALNİYAT İSLAMİZM...DORİ PO VREMETO NA JİVKOV AKO TOVA MALTSİNSTVO NE SE E PREVİRNALO NA TALİBAN TO ZNACHİ CHE LESNO NYAMA DA SE PREVİRNE...NO AKO PRODILJAVAT DA GO PROVOKİRAT S PALENE NA MOLİTVENİ KİLİMCHETA, PREKİSVANE NA MOLİTVİ,NAPADENİYA NA DJAMİİ İT.N....TOGAVA NE SE ZNAE KAK STE OTGOVORİ....ZASTOTO TOVA SA OPASNİ DEYSTVİYA ...RELİGİYATA E SVESTENNA ZA VSİCHKİ NATSİONALNOSTİ..NE PRİLİCHA NA NİSTO DRUGO.. TOVA E İGRA S OGİNA İ NE PROSTAVA GRESKA...
Re:
да спрът да вият и ще бъда толерантен към тях щом не уважават мнението ми и аз не бих уважил тяхното . но Сидеров ще го запомните когато около задниците ви стане напечено .
http://store.picbg.net/pubpic/F8/73/b8e49a3cb1a6f873.jpg
Re:
Да, ама тълпата не го разбира и вие все на бой. А пред истински виновните си свива опашката. Това е смелият български герой.
Re:
Аз не съм платен от никого! И ако са вадели ножове, те трябва да бъдат подведени под отговорност както и другите! Не законът на по-силния трябва да управлява, а разумната политика! Така че не става дума за защита на турците, както ги наричаш ти, макар че са родени на тая земя и тя е и тяхна, та не става дума за защита, а за един обективен анализ на нещата!
Re:
И това ли е начинът на един народен представител да протестира! Да се бие и прави скандали! Срам за България!
| This discussion has been closed. |