Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Свържете се с автора на петицията
Не знам аз ли съм заблуден или като цяло обществото. Всеки един възрожденец се е борил за по-достъпно и по-добро образование. Има редица свери в които нищо не се случва вече 20 години. А всеки ден ни се предлага на вниманието кръв, бой, фашизоиден кретенизъм и т.н. Медиите не са виновни. Просто са печалбари това е и няма лошо. Лошото е, че истинския дебат за истинските неща от живота отсъства изцяло.
срамно е, че се инициират подобни подписки срещу български патриоти
Re: подписката е национално предателство
#875: българин, а не туркофил - подписката е национално предателство
обясни го на овцете, които се водят от първични инстинкти!
Ние обикновените граждани не можем да се справим с рушителите на националните ни интереси,затова има изградена обществото си изгражда структура наречена държава.Иначе другото е АНАРХИЯ
ПОДПИСКАТА Е ГАВРА С БЪЛГАРИЯ1 СРАМНО, ПОЗОРНО НАЧИНАНИЕ НА БЪЛГАРОФОБИ!
Re: Красимир
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%8A%D0%B7%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%81 iti proçeti tova krasimire i vij zaşto horata sa se prinudili da ubivat nevinni hora,az ne gi aplodismentiram,ne se radvam çe sa umreli tolkova nevinni hora,ti se gnevi na CCCR i NA TVOYİTE SIGRAJDANİ TODOR JİVKOV İTIPATSİTE OKOLO NEGO..........
Re: ПОДПИСКАТА Е ГАВРА С БЪЛГАРИЯ1 СРАМНО, ПОЗОРНО НАЧИНАНИЕ НА БЪЛГАРОФОБИ!
Ти си бил ясновидец бре,ако всичко това ти се върти в болният мозък-фантазии,фантазии...Аре взимай си успокоителните и си лягай...
към турските граждани
Това е предизборна тъпотия.
Вие чувате камбаните, но християните не ви налагат молитвата си с високоговорители!
Вие не присъствате на молитвите им без да го искате.
Те не не са налягали на улиците ви!
Дори тук не става въпрос за вие и ние!
Тук се провокира напрежение, което цели политически маневри!
Re: подписката е национално предателство
#875: българин, а не туркофил - подписката е национално предателство
Ами като се сещам кои са основните щурмови групички на г- н Сидеровата партия, некак си и от десет кладенеца вода да ми докара, пак нема да повярвам, че са били " нападнати жертви".
С батковците на столичните скинета сме се посбивали навремето именно поради пословичната им интелигентност и толерантност. Само че някак си за добро или лошо, като ме наритваха в лицето (при достатъчно числено превъзходство :)) не се размотавах с лепенка по брадичката да позирам като на моден подиум.
Айде ся, то ако и аз някой ми обикаля на таратайка наоколо сумати време и ме дразни, а после пияно гологлаво войнство ме заобижда на квото му скимне, и аз ше издивея и ше искам да го халосам. И в НК си има специална уговорка, че при сбиване, предизвикано от пострадалия, отговорност се търси и от него.
Уточнявам- атеист съм и нямам особен афинитет към исляма. В случая обаче изцяло оправдавам посетителите на джамията.
Ако на някой му пречи муезинът- има си канален ред за жалби.
Re:
По принцип сте права,но на практика е друго.Ние отдавна сме забравили гоненията и убийствата които са правени под диктовката на фанатизираната част от мохамеданите,а не от редовните турци,за които аз имам от детинството
добри спомени.Но не можем да се примирим с настъпването на верски(идеологически) фанатизъм в 21 век.Защо се отказа Турция от демократичните си придобивки,за да ги заменя постепенно с политиката на плъзгащия се към крайностите Ердоган?
Re: срамно е, че се инициират подобни подписки срещу български патриоти
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%8A%D0%B7%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%81 DA PRAV Sİ KOGATO SE ZASELİHME V IV TURTSİYA Vİ SE NARUŞİ EKONOMİYATA ZAŞTOTO SIS ZEMEDELİYETO İ SIS DOBİTIKA SE ZANİMAVAHA SAMO TURTSİTE VİYE YADOHTE İ POSLE Nİ TORMOZEHTE,ZATOVA SEGA BILGARİYA DOYDE NA TAKOVO NİVO İ OŞE PO TRUDNİ GODİNİ Vİ OÇAKVAT ,DOKATO NE OSTAVİTE NAZAT TİYA FAŞİSTKİ MİSLİ İ POVEDENİYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Re: Бе що ли си мисля,че и тоя напън на " неформалната пряка демокрация" ще е като буря в чаша?
| This discussion has been closed. |
MAMICATRe: Re:
#71: Патриот - Re:
MAMICATA TVOQTA TUK SME SE RODILI I TUK 6TE UMREM KAKAV E volen TOI SAMIQ NE ZNAE TUK SA VE GAZILI TOLKOVA 4E NE ZNAM DALI IMA VE4E BALGARI V BG