Петиция в подкрепа на пациентите и родителите на децата с диабет
Свържете се с автора на петицията
Защото имам дете с диабет тип 1 и ми писна от дебелокожието на нашите така наречени управници за които по-важно е всичко друго но не и нашите деца.
Аз съм с диабет тип 1 от 13- годишна.вече 33 години живея с тази коварна болест. Но искам поне за децата нещо да се направи.
Диабетът е изк
Диабетът е изключително коварна болест, която лишава хората от нормален живот и бъдеще. Дядо ми дълго боледуваше и тялото му буквално се разпадаше. Особено тежък обаче е детския диабет, защото отнема бъдещето на невръстните деца, или ги обрича на тежък, непълноценен и кратък живот. Длъжни сме да помогнем на тази група пациенти с каквото можем.
Диабетът не е заразен, но добротата може да бъде - от нас зависи.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Желая Ви успех! Дано повече хора Ви подкрепят в начинанието!
Имам познати болни от диабет, които са в постоянна борба за осигуряване средства за поддържане на живота си.
защото трябва защото децата са най важни и защото не се по различни от другите в богатите страни защото вместо да си увеличават възнагражденията по министерства да отворят фонд за точно такива нужди за деца възрастни и за всички в тази държава аз съм диабетик затова подкрепям
| This discussion has been closed. |
ащото децата ни заслужават това, което имат по право техните връстници в Европа.