Петиция в подкрепа на пациентите и родителите на децата с диабет
Свържете се с автора на петицията
Re:
Използването на инсулинова помпа без сензор, е стреляне на сляпо. А когато това се отнася за нашите деца е равностойно на игра на сляпа баба или превръщане на пръстчетата на детето в игленик. Детето ми е с помпа от близо 2 години и със сензор от година и половина - разликата в контрола на диабета е фрапираща. Добрата терапия води до здрави деца и за в бъдеще здрави възрастни без усложнения!
Дано успеем да постигнем желания от всички нас резултат.Все пак става въпрос за децата ни.Много се надявам институциите да ни чуят.
Познавам дете със захарен диабет и искам най-доброто за него като грижа от страна на държавата!
Докато не дойдеш на мяра, не хващаш вяра!Всеки мисли, че на него няма да му се случи. Имаме един живот -нека помагаме! Държавата ни не прави изключение.Без децата в бъдеще няма да има такава!
Почти е не може , и как мерим по 24 часа 7 дни в седмицата.Дано има положителен резултат!
Защото имам дете с диабет тип 1 и златния стандарт по света е комбинирана терапия инсулинова помпа и глюкозен сензор, което засега е най-добрият контрол на диабета и ни гарантира израстването на детето ни без жестоките усложнения от диабета след години!
Защото плащаме здравни осигуровки, които трябва да бъдат оползотворени за такива цели, за бъдещето на България, а не за нови правителствени автомобили и други ненужни глезотии за хората, заемащи постовете отговорни за РЕШАВАНЕТО на такъв род проблеми. В една нормално функционираща държава, не би трябвало да съществува дори такъв въпрос!!!
| This discussion has been closed. |
Защото имам дете с диабет тип 1 и златния стандарт по света е комбинирана терапия инсулинова помпа и глюкозен сензор, което засега е най-добрият контрол на диабета и ни гарантира израстването на детето ни без жестоките усложнения от диабета след години!