Да_подкрепим_Илко
Свържете се с автора на петицията
Re:
Нормално е после пак да си легне. И не е нужно двамата близнака да влизат с ритници в стаята, да тормозят някого, да са нагли и арогантни. Това не може да се търпи вечно. ИЛКО НЕ САМО , ЧЕ Е НЕВИНЕН. ТОЙ Е ЖЕРТВАТА
Кога в българските закони ще залегне правото да защитавате живота и имота си?
Илко не е виновен според законите на много демократични държави, тъй като е упражнил законна самозащита.
Re: ДА ПОДКРЕПИМ ИЛКО!
Много добре, но защо при наличието на чл. 12, обвинението е за превишаване на пределите на неизбежната самоотбрана?
Re:
А защо близнака който е бил изхвърлен от стаята не е повикал портиера ,а е извикал подкрепление и почти са разбили вратата.
Re:
По вашата логика и близнаците е трябвало първо да уведомят портиера, че не могат да се приберат, а не са го направили!? И стига с това, че са искали да спят ....... Ако са искали това нямаше да отидат с други хора в тази стая, а още по - малко да бягат по стълбите!
Re:
??? Мисля че това видео потвърждава показанията на Илко 1:1. Кой е бързия в случая - мисля че ясно се вижда от камерите. Едните стискат ръце и бягат, за да се заяждат и бият, а Илко бяга, за да потърси помощ. Аз не виждам нещо не ясно!!!
Re:
и ти ще си бърза на негово място, освн ако не искаш да ти се случи нещо
С билет в джоба.
| This discussion has been closed. |