Против официалната позиция на България за Русия !
Против официалната позиция на България за Русия ! / Съобщения / Извинете за неудобството, / Коментари
|
Даниела Николова |
#12014-08-14 16:35Петицията трябва да бъде насочена към българското правителство и към Европейския съюз. Няма никаква стойност да е насочена към Путин. Той не е нашия президент. НХашите институции и международните трябва да бъдат информирани за нашата позиция.
|
|
| |
|
Гост |
#22014-08-14 16:35Ок. Разчитайте! |
|
| |
|
Васил Станев Авторът на тази петиция |
#3 Re: Към нашето правителство е време да насочим БЮЛЕТИНИТЕ си !2014-08-14 16:42А на Европа хич не й дреме за нас. Факт, който ясно се вижда в отношението им към нашите проблеми с т.нар. Бежанци, с бедствията ни, с борбата ни с монополите в Енергетиката например. На тях им е нужно едно напускане на ЕС от страна на България.
|
|
| |
|
Гост |
#42014-08-14 17:33А, Ако сканираме листа и го изпратим на някакъв електронен адрес, дали няма да е легитимно ? |
|
| |
|
Петко Петков |
#62014-08-15 11:33Добре, ама аз живея в САЩ, готов съм да помогна по всякакъв начин, ако се сетите пишете, пращането и ще отнеме поне две седмици, а съм имал случаи и на месец, ако въобще мине. |
|
| |
|
Гост |
#72014-08-15 11:35Тези, които не разполагаме с принтер вкъщи как да разпечатаме таблицата? |
|
| |
|
Гост |
#8 Re:2014-08-16 00:06 |
|
| |
|
Гост |
#92014-08-18 16:36Аз приветствам тази прекрасна инициатива и ще дам всичко от себе си за да ви подкрепя!Нека покажем на света ,че у нас народ и правителство са две различни понятия!Успех от мен! |
|
| |
|
Гост |
#102014-08-21 12:34
| ||
|
| |||
|
Промяната не се случва, ако мълчите.
Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото?
Други петиции, които може да Ви интересуват
Ние предлагаме безплатен хостинг за онлайн петиции. Създайте професионална онлайн петиция като използвате нашата мощна услуга. Петициите ни са споменавани в медиите всеки ден и са един невероятен начин да бъдете забелязани от обществото и отговорните лица.