Peticiq.com

Против официалната позиция на България за Русия !

Извинете за неудобството,

Даниела Николова#1 Aug 14, 2014, 16:35

Петицията трябва да бъде насочена към българското правителство и към Европейския съюз. Няма никаква стойност да е насочена към Путин. Той не е нашия президент.

НХашите институции и международните трябва да бъдат информирани за нашата позиция.

Гост#2 Aug 14, 2014, 16:35
Ок. Разчитайте!
Васил Станев#3 Aug 14, 2014, 16:42

Re: Към нашето правителство е време да насочим БЮЛЕТИНИТЕ си !

#1: Даниела Николова -  

А на Европа хич не й дреме за нас. Факт, който ясно се вижда в отношението им към нашите проблеми с т.нар. Бежанци, с бедствията ни, с борбата ни с монополите в Енергетиката например.

На тях им е нужно едно напускане на ЕС от страна на България.

Гост#4 Aug 14, 2014, 17:33
А, Ако сканираме листа и го изпратим на някакъв електронен адрес, дали няма да е легитимно ?
Гост#5 Aug 15, 2014, 06:21

Re:

#4: -  не

Петко Петков#6 Aug 15, 2014, 11:33

Добре, ама аз живея в САЩ, готов съм да помогна по всякакъв начин, ако се сетите пишете, пращането и ще отнеме поне две седмици, а съм имал случаи и на месец, ако въобще мине.

Гост#7 Aug 15, 2014, 11:35
Тези, които не разполагаме с принтер вкъщи как да разпечатаме таблицата?
Гост#8 Aug 16, 2014, 00:06

Re:

#7: -  

Викайте Неволята - има офис 1, има компютърни фирми много, навсякъде могат да ви разпечатат!

Гост#9 Aug 18, 2014, 16:36
Аз приветствам тази прекрасна инициатива и ще дам всичко от себе си за да ви подкрепя!Нека покажем на света ,че у нас народ и правителство са две различни понятия!Успех от мен!
Гост#10 Aug 21, 2014, 12:34

Аз приветствам тази прекрасна инициатива   подкрепяm!    

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.