За провеждане на онлайн учебна година във време на пандемия.
За провеждане на онлайн учебна година във време на пандемия. / Съобщения / Петиция - онлайн учебна година / Коментари
|
Гост |
#12020-08-03 14:40Разбира се, с каквото можем, само да предпазим децата си, себе си и родителите си от новата чума. |
|
| |
|
Гост |
#22020-08-04 07:57Да, задължително трябва да се подаде официално това искане до МЗ и МОН. Аз лично съм писала на пресцентъра на МОН , но никой не е отговорил. Трябва да имаме избор и да се реши от експерти ,дали не е възможно класове като 5,6 ,8 /без матури и приемни изпити/, да са онлайн, а по-малките които не сменят класна стая и преподавател да са присъствено на малки групи. |
|
| |
|
Гост |
#32020-08-07 09:38Не ползвам фейсбук. |
|
| |
|
Гост |
#42020-08-14 11:22Вече се включих в групата!.Благодаря на авторите на петицията! |
|
| |
|
Гост |
#52020-08-17 16:26Да имаш право на избор е нещо много хубаво, но е важно личния ти избор да не влияе негативно на другите. През тази учебна година ще съм 12ти клас и ще трябва да държа матури. Не знам дали знаете как се решава стереометрия дистанционно. |
|
| |
|
Гост |
#6 Re: не!2020-09-03 12:27Не съм съгласна с Вас! Трябва да е за всички деца, какво като някой е пред матура? Не ми е важна! Важно е здравето ни! имам седмокласник и грам не се вълнувам от матурата! За всички! |
|
| |
|
Гост |
#72020-09-03 15:53Детето ни изкара и двете матури с шестица тази година, точно защото дистанционното обучение помогна за концентриране върху материала, а не върху случващото се в класа. |
|
| |
|
Гост |
#82020-09-03 20:32Изключително съм съпричастна, но аз също не ползвам facebook |
|
| |
|
Промяната не се случва, ако мълчите.
Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото?
Други петиции, които може да Ви интересуват
Ние предлагаме безплатен хостинг за онлайн петиции. Създайте професионална онлайн петиция като използвате нашата мощна услуга. Петициите ни са споменавани в медиите всеки ден и са един невероятен начин да бъдете забелязани от обществото и отговорните лица.