Peticiq.com

За провеждане на онлайн учебна година във време на пандемия.

Петиция - онлайн учебна година

Гост#1 Aug 03, 2020, 14:40
Разбира се, с каквото можем, само да предпазим децата си, себе си и родителите си от новата чума.
Гост#2 Aug 04, 2020, 07:57

Да, задължително трябва да се подаде официално това искане до МЗ и МОН. Аз лично съм писала на пресцентъра на МОН , но никой не е отговорил. Трябва да имаме избор и да се реши от експерти ,дали не е възможно класове като 5,6 ,8 /без матури и приемни изпити/, да са онлайн, а по-малките които не сменят класна стая и преподавател да са присъствено на малки групи.
Но , това че децата не боледуват са глупости и риска е за родители с хронични заболявания. Отнема ни се правото да имаме минимална сигурност и в домовете си.
Подкрепям всяка инициатива в тази насока.

Гост#3 Aug 07, 2020, 09:38
Не ползвам фейсбук.
Гост#4 Aug 14, 2020, 11:22
Вече се включих в групата!.Благодаря на авторите на петицията!
Гост#5 Aug 17, 2020, 16:26

Да имаш право на избор е нещо много хубаво, но е важно личния ти избор да не влияе негативно на другите. През тази учебна година ще съм 12ти клас и ще трябва да държа матури. Не знам дали знаете как се решава стереометрия дистанционно.  

Гост#6 Sep 03, 2020, 12:27

Re: не!

#2: -  

Не съм съгласна с Вас! Трябва да е за всички деца, какво като някой е пред матура? Не ми е важна! Важно е здравето ни!

имам седмокласник и грам не се вълнувам от матурата! За всички!

Гост#7 Sep 03, 2020, 15:53

Детето ни изкара и двете матури с шестица тази година, точно защото дистанционното обучение помогна за концентриране върху материала, а не върху случващото се в класа.

Гост#8 Sep 03, 2020, 20:32
Изключително съм съпричастна, но аз също не ползвам facebook

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.