20 000 за предприемчив безработен? Да, ама не!
Свържете се с автора на петицията
Re:
В тази държава бездомните кучета са по важни от хората.. И богатите ще станат бедни само феодалите ще останат!
http://www.dnes.bg/index/2012/04/03/rodnata-prestypnost-dyrji-v-rycete-si-3-5-mlrd-leva.155623?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=dnes.bg+03.04.2012
Re: Re:
А ако от Бюрото по труда ми казват, че вече няма обучение, хайде сега иди на консултация нищо че не си икономист?
Re:
имате право, ако сте с икономическо образование и разбира се регистриран/а на бюрото по труда
Re:
Ако бизнесът не потръгне, ще се връщат парите. Вече има такива случаи по други евро финансирания.Визирам пчеларството. "Безплатен обяд, няма."
А колкото до кръстопътя, аз одавна го прескочих - отказвам се от това изнудване. Но имате моята подкрепа във всички протести по темата на 100 %.
Re:
.....а не толкова младите от какво да преживяват, като изпадайки в "присъдата" безработен - в България, са обречени. Не преувеличавам, вече повече от година търся работа и изтърпях всякакви унижения /въпреки висшето си образование/, само като чуят възраст 52г.
В тази страна "Абсурдистан" се нагледах на всичко поради факта,че съм от поколението на неуспелите 40 годишни и неопределени като поколение хора.
За това казвам БАСТА на всички и на всичко ..отправям се към терминал 1....съжалявам се и същевременно изпитвам гняв,но за жалост нищо не направих за да се промени ситуацията(ставам смел само на маса след поредната чашка.....сигурно имам такива много последователи и мними герои)дано един ден не ни съдят децата за бездушието което е обхванало почти всички,и те да поемат всичко в свои ръце.Късмет ДЕЦА!!!
| This discussion has been closed. |