Peticiq.com

Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година

Благодарности!

Гост#76 Aug 31, 2021, 14:36
двадесет човека до няколко дена ще атакуваме заповедта на министъра на МЗ за "новите" стари мерки срещу измамата ковид. Адвоката е умерен за бърз процес и на 100% ще спечелим, защото правно заповедта е противозаконна Константин Дичев
здравейте #77 Aug 31, 2021, 15:52

Re:

#13: Foxyeta -  

Подкрепям изцяло. Жалко, че много Ваши колеги нямат Вашата гледна точка. Поздрави! 

Гост#78 Aug 31, 2021, 16:47
Браво! Знам че няма да спрете! Подкрепям Ви безусловно
Гост#79 Aug 31, 2021, 20:34

Аз дъм родител и съм съгласна с всички ! Страшни неща се случват по целия свят .. хора , има страни в които вече насилствено отнемат деца от майки за да ги ваксинират .. гледаме страшни неща .. в Австралия , Итслия .. ако си мислим че нашата черга няма да пламне значи мнохо се лъжем .. Сега е момента да ги спрем .. Но има и хора които се обявиха против ! Силни хора ! Президента на Бразилия отказа всякакво ваксиниране за ковид .. Губернатора на Флорида забрани ваксинажията на всички учители , родители и деца до изтичане на експериментационния период на ваксината в декември 2023 година .. значи има начини .. ние винаги сме били различни хора българите .. нека го покажем и този път .. 

Гост#80 Sep 01, 2021, 07:54
Упорствайте неуморно и не се разубеждавайте, нито позволявайте някой да ви вмени съмнение, че не сте прави. Упорствайте с всички законни средства, пред всички национални и международни трибуни. Имате нашия глас - никой и нищо не трябва да е над човешките права, над морала, над закона. Благодарим, че сте поели този път.
Гост#81 Sep 01, 2021, 10:20
Да се преминава към дистанционно обучение само по същите критерии за обявяване на грипна ваканция. Децата да посещават училище без маски, без тестове и ваксини. Да се осигури на всички деца при преминаване в дистанционно обучение необходимата техника или други средства (помощта да е еднаква за всички), която после да се връща в училището и да се ползва при необходимост отново. Във връзка с това е несправедливо да се натоварват родителите с обезпечаването на дист.обучение с подписването на декларации, тъй като достъпът образованието е безплатен по закон. Продължителността на часовете в дистанционна форма да бъде близка или същата като тази на присъствените занятия. Материалът не може да бъде усвояван достатъчно добре при час с продължителносн 20мин. Родителите и без това са натоварени да седят при малките ученици по време на дист.обучение, а трябва и в последствие да се допълват заниманията за усвояване на материала.
Пак всички с маски!?!? #82 Sep 01, 2021, 11:42

Пак всички с маски!?!?

Всички бяха нахлузили маските, а не се видя нито един отворен прозорец! Хора, не разбрахте ли, че единствено старателното миене на ръцете със сапун и постоянно проветряване на помещенията помагат, а не робските парцали! Нарочно се крие това, защото от отворени прозорци и миене със съпун не се въртят милиарди, докато с тестове и фъшкии това се случва ежедневно! 

Само присъствено обучение! #83 Sep 01, 2021, 11:46

Само присъствено обучение!

Само присъствено обучение без никакви маски и парцали по лицата на децата! Стриктна хигиена, т.е. старателно измиване на ръцете със сапун преди първия час, преди хранене през голямото междучасие и преди тръгване от училище! Проветряване на класни стаи и коридори, съответно - по време на междучасията стаите, а по време на часовете - коридорите. Ако е хубаво времето в коридора винаги може да има 1-2 отворени прозорци. По време на час в класните стаи, когато е приятно топло времето навън, може 1/3 от прозорците в класните стаи да са отворени! И накрая след като си тръгнат учениците дезинфекция от хигиенист плюс обработка с кварцови лампи на помещенията! Никакви маски, тестове и боклуци - това, което съм написал е истината! 

Гост#84 Sep 01, 2021, 12:30
Истинни Изисквания!Успешни ,верни решения!
Иво Иванов#85 Sep 02, 2021, 21:02

БРАВО!

Поздравления за чудесния текст на писмото! Всички учители ви подкрепяме, надявам се и нормалните родители също! Дай Боже да има повече разумни и мислещи хора в България!

Гост#86 Sep 04, 2021, 07:21
Подкрепям напълно всички предложения! Браво!
Гост#87 Sep 04, 2021, 22:11
Поклон пред всички Вас. Заедно сме силни.
Гост#88 Sep 05, 2021, 14:37
Много се гордея с всички Вас - инициаторите и борещите се! Имате моята 100% - това подкрепа. Аз също съм майка, имам дъщеря във втори клас. За мен потъпкаването на човешките права е не само недопустимо, но и подсъдно! Гордея се с всички Вас, защото имате смелостта и волята да се изправите пред всички и ясно да заявите мнението на всички нас, които сме се подписали в тази петиция. Докато има мислещи индивиди, няма да ни подчинят и да ни използват като опитни мишки!
rossgab#89 Sep 07, 2021, 09:24

Подкрепям с двете си ръце!

Гост#90 Sep 07, 2021, 19:14

Re: Много искам да се случват нещата, засега Съпротивата е по-многочислена ..

Евита#91 Sep 07, 2021, 19:19

Кога се предвижда да се проведе следващ протест във Варна

#90: - Re: Много искам да се случват нещата, засега Съпротивата е по-многочислена ..  

Как да се свържа с организаторите на протеста във Варна? Трябват още действия..

Поли#92 Sep 18, 2021, 19:54

Против притискането на българския народ!

Подкрепям ви. Не на принудителното ваксиниране, тестване или маски...

Гост#93 Sep 18, 2021, 19:56

Re:

#81: -  

Много точно казано! Благодаря Ви!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Платена реклама

Peticiq.com ще рекламира тази петиция пред 3,000 души.

Научете повече...

Изберете бюджет
Начин на плащане
PayPalGoogle PayApple PayКредитна карта

Изберете метод на плащане, за да продължите.