Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година
Благодарности!
Успех!
Re:
Всичко, което ни подготвят е Безумно. Нека Бог е с нас. Лошото е,че не виждаме целия пъзел. Нещата около целия този геноцид са много по-сериозни.... Да не закачат децата ни....Бог с нас!🙏🙏🙏
Напьлно ви подкрепяме!!!
Подкрепям и успех!!!!
Успех и от мен! Четох в публикации, че онлайн обучението може да се окаже капан за децата. Имам в предвид антигенните тестове, които носят същата вреда като ваксините. Искрено се надявам да успеете в борбата си!
Бог да е с нас! Нека най-после възтържествува истината и дойде свободата да учим и да работим без маски, без ваксини, без чужда намеса и манипулация в училищата и домовете ни!
Напълно подкрепям петицията и последвалите действия, защото година и половина почти военно положение с нелогични, античовешки и безумни рестрикции е предостатъчна! Ужасява ме фактът, че доказано неработещи "мерки" продължават фанатично да се налагат, съсипвайки живота ни и детството на децата ни. Като действащ учител и майка на ученик, преживях и работата онлайн, и онлайн обучението на детето ми. Едно ми е ясно - учебна година като тази, която отмина, не бива да се повтаря никога повече!!!
Успех и надежда за здрава,присъствена и спокойна учебна година!
Re: Re:
Време е да действаме, защото залогът е нашето и на децата ни бъдеще.
Подкрепям.
Всички ЗАЕДНО сме по- силни!
Всички здравомислещи хора трябва да застанат зад вас!
Разчитайте винаги на моята (и на близките ми) подкрепа!
Ще се борим заедно докрай!
С Вас сме. Подкрепяме Ви напълно. Нека има нормални условия, нека училището е такова, каквото ние имахме възможността да познаваме. В което учихме, но същевремено се забавлявахме, изграждахме като личности и намирахме нови приятелства.
Надяваме се, че с обши усилия ще успеем да се преборим за нашето си училише. За нормалност, а не задушени с маски.