Peticiq.com

Против дискриминацията над българските ученици!

Свържете се с автора на петицията

Гост#501 Oct 29, 2016, 18:17

Re:

#20: -  

Ами не плащай данъци :) 

Гост#502 Oct 30, 2016, 05:51
Защото има регламентирани правила за получаване на стипендии и те трябва да са за всички ученици еднакви !
Гост#503 Oct 30, 2016, 18:06

Re:

Гост#504 Nov 04, 2016, 04:43
Защото крайно време е да се разбере че безплатните неща ги плаща някой друг всички и така няма да ги накараме да учат ромите,а напротив ще ги научим да мързелуват и тези пари ще отидат на хаос
коко#505 Nov 04, 2016, 11:22

Късогледство ама друг път

Защо си мисля че истинското име на Тина е Таатрие 

Гост#506 Nov 09, 2016, 09:43
Защото съм учител по душа. Защото имам над двадесет години преподаване и обичане на децата, без значение роми или българи и зная, че за българчетата- над 5,50- има 30 български лева. Защото работя много дълго в социалната сфера и зная какво получават ромите. Защото работя в НПО и отглеждаме ромските деца. Същевременно моето малко внуче не взема 5 лева от държавата, поради високи доходи. Моето внуче не е ли част от децата на България. Може би само таткото, който осигурява работни места. А бедните българчета? А скъсаните гуменки с изрязано пръстче посред зима? За това гласувах.
Гост#507 Nov 23, 2016, 14:57

''А скъсаните гуменки с изрязано пръстче посред зима? За това гласувах.''Ето това е позор, който ние децата преди хмм ''прехода''не познавахме..Какво представлява една държава, която не може да положи НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНИ грижи за децата си, а те не са много и все повече ще намаляват:( Кунева е в оставка, както и нейното антибългарско ''правти''рушителство. Всичко, гласувано и прието от тях, против държавата и народа се отменя и то НЕЗАБАВНО.

Гост#508 Jan 20, 2017, 07:49

Защото неправдата да не налага скиптъра на нечестието. Нека Сам Господ наложи Своя скиптър на правда, праведност, истина и мир на всяко нечестие, неправда, извращение, омраза и вражда. Амин!