Евростипендии за ВСИЧКИ СТУДЕНТИ
Свържете се с автора на петицията
Под "подходящ начин" разбирам дори покачване н критериите за получаване на стипендия - така е честно.
И не считам, че всеки студент преди кандидатстване, преди ДА ИЗБЕРЕ КАКВА ПРОФЕСИЯ ЖЕЛАЕ ДА РАБОТИ и да се развива в дадената област, гледа в дадените университети дали ще му дават европ. стипендия. Поредната глупост, с която се опитват да ни замажат очите.. как досега стигаха парите, но изведнъж не стигат?! Поздравления, щом още от сега, първа година в университета, нямам търпение да се махна от тая държава.. Невероятен стимул за учене и оставане тук!
''Тук не става въпрос за пренасищането на пазара на труда, нито за опит за насърчаване на избор в орпеделени науки, НЕ! Обидата ни е голяма и не можем да позволим това своеволиле да продължава... ЦЕНЕТЕ МЛАДИТЕ УМОВЕ, НЕЗАВИСИМО ОТ НАУКАТА, В КОЯТО ИСКАТ ДА РАБОТЯТ!'' Абсолютно съгласен с написаното! Последните 26 год неуважението към Българит, демонстрираное от собствените им ''ръководители'' е неописуемо..грозно явление. Сега са решили да покажат омразата си към младите българи и да ги унижат за пореден път, обявявайки ги за хммм ''неприоритетни'':) Не говорим, че таково отношение и поведение беше абсолютно невъзможно по времето на соца, когато голяма част от редовните студенти (всички бяхме приоритетни) получаваха стипендии, хубава и евтина храна, достъпни студентски карти за транспорт и мн. др. Колко ще търпим новопоявилата се 26 г антинародна върхушка да се подиграва с нас, децата и внуците ни..Съвсем се забравиха от преяждане..
Аз не съм студентка в момента. Била съм такава преди 30- 35 г, но подкрепям петицията. Не се съмнявам, че много от българите ще я подкрепят, незвисимо дали са ощетени или децата им. Защото днес ще направят този номер на медиците, утре на юристите, после на педагозите, и т.н..
| This discussion has been closed. |