Евростипендии за ВСИЧКИ СТУДЕНТИ

Нека всички студенти от приоритетни и неприоритетни направления се обединим за една обща кауза. Всички се трудим, всички сме граждани на държавата, всички плащаме семестриални такси и купуваме учебни помагала. Европейски стипендии трябва да има за всички, защото всички ние сме избрали да учим и да пребиваваме в тази държава и тя няма право да ощетява едни, а да поощрява други.

Накъде отива една държава без лекари, адвокати, историци, езиковеди, икономисти, журналисти...?

НЕКА ВЪЗМОЖНО НАЙ-МНОГО СПЕЦИАЛНОСТИ И ВУЗ-ове НАПРАВЯТ СВОИ ПОДПИСКИ И НА ХАРТИЯ И ГИ ПРАТЯТ ДИРЕКТНО ДО МЕГЛЕНА КУНЕВА! Събирането на гласове във ВТУ започва от понеделник.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.