Peticiq.com

СРЕЩУ СВЕТОТАТСТВАТА В ПРЕДАВАНЕТО „ВЯРА И ОБЩЕСТВО“ ПО БНТ

От авторите на петицията "Срещу светотатствата в предаването Вяра и общество по БНТ"

Гост#1 Mar 30, 2016, 14:14

Решението на Синода на БПЦ за неучастие на духовници в предаването "вяра и общество"

Преди малко разбрах тази радостна новина!Приветствам я!

Гост#2 Mar 30, 2016, 15:37

Аз смятам, че това решение е доста крайно, поради което не го приветствам. Също ми се струва крайно и желанието, изразено в петицията, Горан Благоев да бъде уволнен. В това предаване са излъчвани и доста ценни, поучителни и душеполезни репортажи, канени са и прекрасни гости. Аз по-скоро се моля Бог да вразуми екипа на предаването и гостите му, те да се разкаят и да спрат да сипят такива гнусни клевети срещу светиите, защото те са Божии приятели и наши застъпници пред Бога, а това са и хули против Светия Дух. Съмнявам се някой в Сърбия да смее да говори така за св. Николай Велимирович, да речем. Горан Благоев е ерудиран и интелигентен журналист, защо трябва да го мразим и уволняваме? Просто да спре тези провокации -това е достатъчно.

В. Д.

Веси Димитрова#3 Apr 02, 2016, 02:22

Решението на Синода на БПЦ за неучастие на духовници в предаването "Вяра и общество"

Решението на Синода на БПЦ за неучастие на духовници в предаването "Вяра и общество"  е правилно! Не може една телевизия да  си затваря очите когато от екрана Горан Благоев  клевети Свята личност - Св. Серафим Софийски Чудотворец, помогнал и помага на толкова много хора в житейските им неволи!

Гост#4 Apr 05, 2016, 18:54
Съгласна.
Гост#5 Jun 09, 2016, 21:29
АЛО ,ДРУГАРИТЕ !! ВИЖТЕ СТАТИСТИКАТА - ЗАБЛУДЕНИ ,ПЛАТЕНИ ,ПОМИЯРИ ,КОИТО ЩЕ МИ ГОВОРЯТ КАКВО СТАВА В ПЛОВДИВСКО- МИ, 9О ПРОЦЕНТА СТЕ ОТ сОФИЯ !!!!! яСНО Е КАКВО ЗАЩИТАВАТЕ - ГРЕШНИ ГОВЕДА НА дЯВОЛА ,НО този ПЪТ ЩЕ БЪДЕ СВЕТЛИНАТА И БОГ ЩЕ ВИ ПОКАЖЕ ИСТИНАТА !!! АМИН !

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.