ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ СРЕЩУ НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ
Свържете се с автора на петицията
Защо само мъжете са насилници! Има не малко жени, които съсипват мъжете си с прищевки, ревности и обиди!
Замислете се за Бога!
Мъжете са и бащи, които работят за децата си, войници - които умират за родината си!
Има насилие, но не всеки четвърти мъж е насилник!
Re: за прищевките
#2:Има не малко жени, които съсипват мъжете си с прищевки, ревности и обиди! Един баща - нима това може да се сравни с физическата агресия на мъжа над жената? Не, не мисля!Физическото насилие над жени не измества ролята на добрия баща, смесвате доста нещата.
Една на четири - друг път! Всяка втора има какво да разкаже по въпроса. От личен опит.
Една от Четири ...абсолютно никаква защита от нито една институция , вкл и полиция !
Re:
Здравейте!
Аз също съм мъж и се пописах под петицията!
Преди да се определя в полова принадлежност като "мъж", аз се квалифицарам като човек и гражданин! Моето верую и кредо отхвърля всички форми на насилие! В основата на всички проблеми в нашата държава е липсата на гражданско общество! Тази петиция е крачка към дефинирането му като понятие и му предоставя възможност за съществуване! Това е и причината да я подкрепя - надеждата, че всеки един момент може да прерастне в квалифицирано и припознато движение от самоуважаващи се индивиди!
Има и такива "мъже"...! Не ни слагайте под общ знаменател!!!
Насилието е неприемливо във всяка една форма. Но "Всяка трета жена е насилник и насилва детето си" - как ви звучи това - глупаво, нали? Насочете се към институциите и законите, в които могат да се внесат съответни корекции. Ако смятате че мъжете са виновни - обърнете се към Създателя, но не мисля че ще ви помогне. Не е това начина.
1.Аз съм жена
2.Познавам жени ,които са минавали през 9-те кръга на ада,познавам и такива ,които нямат смелост да се изправят срещу насилника и да кажат "КРАЙ ",ЗАЩОТО НЯМА ЗАКОН ,който да ги пази и защитава !!!
Не съм подписвал петицията. Не вярвам че ще промени нещо. Мисля дори че насилието ще се увеличава. Не само над жени, а изобщо. По стар навик лекуваме симптоми, не причини, а те са много дълбоки. Намесата на държавата под юргана на хората не помага. Пътят към ада е постлан с добри намерения.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |