Новородените бебета да не бъдат отделяни от майките им в болниците.
Свържете се с автора на петицията
Аз родих преди седмица в Англия и по случайност и моето съкровище се казва Никол. Дори за секунда не са отделили бебчето ми от мен, дори ми казаха да я взимам с мен като влизам да се къпя. Според мен в никакъв случай не трябва да се отделя майката от детето, освен ако раждането не е било изключително тежко. Аз съм много доволма от системата и грижите положени за нас в чужбина. Надявам се скоро и в България да се прилагат по- модерни методи и похвати.
In Holland and in Canada, babies are with their mothers at *all* times. You have to have a very special reason, to leave your baby alone.
Защото смятам, че няма нищо по-важно за едно бебе от неговата майка и нейната обич.
Re:
Напълно съгласна, аз също родих преди 6 месеца и прекрасната ми дъщеричка е до мен оттогава. Прекрасно отношение на всички сестри към нас, много съм доволна
Ас категорично не сам сагласна бебетата да са оделени ас живея в франция и сам родила две деца дори моят саприг прецаства на наждането на двете ни деца и тук от самото раждане до исписването бебето е при маиката дори и имае право на свиждане от приятели и блиски .каква е тази балгария пази боже зашто звездите имат право да им се дадат бебетата веднада дори и бащтите присастцват на раждането на тяхните деца зашто те имат право искам да добавя сашто че тик в франция вьв която и болница или град утидеш прерсонала е толкова добар и отцив а за акушерите нямам думи и самият персонал толкова добре се даржат с хората а тук има толкова много чужденци от цял свят но за разлика от балгария няма расизам
Подписах тази петиция, защото никоя майка не заслужава рожбата и да бъде однета след раждането. Всяка бъдеща майка заслужава да бъде подкрепяна от Лекари, агушери, сестри и.т.н. както майката, така и неината рожба.
| This discussion has been closed. |