искаме справедливо наказание за убиеца на Петьо от Панагюрище
Свържете се с автора на петицията
Re: Re: КАЖЕТЕ ИСТИНАТА !!!!!
#167: Аз съм - Re: КАЖЕТЕ ИСТИНАТА !!!!!
Да може да са спали в ареста за нещо но никога не е било за убииство или осакатяване на човек! А въпростният господин дори не е стигал до ареста след деянията си за какво говорим изопщо. Никой не е светец на този свят, важно е преди всичко да си човек!
Крайно време е тези убийци в нашата страна да си получат заслуженото наказание .
:'( МЪКА !
Iskame smart za tozi gey
Re: Re:
Колкото и да ми е любим,не бих го онивинилa или помогнaлa.Всеки си понася последствиятa от действията и решенията.А когато са необрaтими, както Петьо няма сила,която да го върне...Както каза Господ може да съди само,а тоя кав е та ще отмемa животи,ще осъкaтявa хора и ще заплашвa?един никой,някой му е подал някой лев и той си повярвaл. Да пази Господ от такива. И не на последно постави се на мястото на родитеелите и на Петьо, че твоето дете го няма, и убито толкова жеестоко и убиецa не е направил нищо за да го предотврати, пък тогава ще си говорим за съдене.
ЗАЩОТО МПС-ТРАФИК ВЗЕМА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ - БЕУЗ ДА ПРАВИ РАЗЛИКА ПО ВЪЗРАСТ, ЦВЯТ И ПОЛ. ЗАЧЕСТЯВАНЕ НА ПОДОБНИ ИНЦИДЕНТИ НАВЯРНО СЕ ДЪЛЖИ КАКТО НА САМИТЕ ВОДАЧИ, ТАКА И НА ВЪНШЕН ИМПАКТ ОТ НЕИЗЯСНЕНИ ФАКТОРИ, КОИТО НИКОЙ НЕ СЕ СЕЩА ДА ИЗСЛЕДВА. ПЕРФЕКТНОСТТА НА МАГИСТРАЛИТЕ НЕ Е ГАРАНЦИЯ ЗА БЕЗОПАСНА СКОРОСТ. ПРЕОСМИСЛЯНЕ НА ВЪТРЕШНОГРАДСКИТЕ МПС-ПОТОЦИ И ТЯХНОТО УЗАПТЯВАНЕ Е СЕРИОЗНА ЗАДАЧА - БЕЗ НАУКА НЯМА ДА СТАНЕ.
За да има ред , законност и справедливост.
Re: Шумов терор
Моля да внесете предложение до Народното събрание относно шумовия терор от различни празненства на открито, най-често ромски сватби, но и ежедневен тормоз с еднометрови тонколони.
Доживотен затвор за този убиец ! Много му били 4 години,твърде много.Наглец !
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#191: Кафеджия - Re:
Я стига глупости той защото Петър е останал гладен, та е чакал богатия му дядо да се появи? До колкото знам и Гевечанови си имат бизнес и то не един още преди дядото да се появи. И това изобщо не е тема на разговор в случая няма значение кой колко има, а кой какво вече няма Нямат едно Детенце отишло си без време!