искаме справедливо наказание за убиеца на Петьо от Панагюрище
Свържете се с автора на петицията
Re:
Re: Re: Re:
Само недей да кълнеш....че после и на теб ще ти се върне.... Аз нямам книжка и няма са се кача да карам..... надявам се на никой да не му се случват такива неща но... Божа работа а за такива боклуци... Тва ми е мнението.
Колко може да е жесток един човек и озлобен от живота за да иска смътр за някого ??? Всеки носи вина за постъпката си .....родителите също имат вина за това....родителите са тези които трябва да контролират децата си.
Re: Re: Кое е първичното?
Възмутена съм от такова отношение към тази трагедия.Петицията няма да е последната стъпка в този случай!Нямам връзка с това нещастно семейство ,дори не ги познавам,но напълно ги подкрепям!
Да се събудят заспалите и корумпирани полицаи и прокурори в Панагурище!и не само там!обществото иска да покажат че не са страхливи мишоци облечени във власт и да заслужат високите си заплат,и доверието на хората!А ако не могат ,да се махнат и да доидат тези които могат и знаят как!
Re:
Не губете надежда!Всички сме с вас..Искаме възможно най-строго наказание лишаване от свобода-до живот...
Re:
А може да се кара с над 100 км градско, така ли ? Може да блъска хората , да ги убива, да ги оставя инвалиди, да залече половината град с пари ......
Никой не може да остане безразличен към това деяние. Този човек трябва да понесе най-жестоко наказание. Ако зависи от мен, ще събера една тайфа момчета и ще го смачкам. Без съд и присъда..Ако имахме справедливо правосъдие - да. Но в нашата държава сме стигнали дотам да се саморазправяме... Да не говорим, че ако бях на мястото на бащата на детето, на минутата щях да го удуша с голи ръце!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#228: !!!!!! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R
Не знам чия пристрастност си личи в момента, на човека който реагира съвсем нормално като се възмущава на безрасъдното шофитране не само на този, а и на много други които си позволяват да го правят или твоята като защитаваш човека който, всеки един нормален човек не би защитил в тази ситуация.
| This discussion has been closed. |
Всеки шофьор в България се кръсти и се радва че не е на мястото на този човек.Децата изскачат изведнъж,когато са без контрол.