В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста


Гост

#226

2014-03-25 12:48

не познавах Ники, но не мисля, че някой, който е отнел човешки живот, трябва да има правото да е на свобода ... не зная точно какво се е случило, изговори се много по случая, но един е убиеца, другите са съучастници и според мен това си е предумишлено убийство, да носиш със себе си хладно оръжие, значи си тръгнал да се саморазправяш, с ясната представа, че можеш да убиеш някого ... докато напълно се изясни случая, такива хора, трябва да останат под арест, защото вече са заплаха, вече са потенциални убийци, веднъж направиш ли го, можеш пак, а и като гледам какво става, честно казано, хората ще започнат да предпочитат да убиват, вместо да бъдат жертви, закони и без това няма ... подкрепям ви в тази петиция, защото като няма закони, поне близките и приятелите му, трябва да покажат, че няма да оставят нещата така безнаказано ...

Гост

#227 :X

2014-03-25 15:09

Може и да ви звучи смешно моето изказване, но съм страшно възмутена и не мога да се примиря със случилото се и с пускането на свобода на тези убийци. Аз искам да се обърна към семейството и близките на Николай Радев. Ако не се готви отмъщение и ако не се страхуват от Карастоянови, нека да рздухат случая из чуждестранните медии (Европа и САЩ). България вече е пряко зависима от тях и те имат глас относно това, което се случва тук. Подобни неща не се случват само в България, но тук много неща не са, както в останалите страни. Нашите управници само и само да направят добро впечатление пред Европа и САЩ може и да вземат отношение и да натиснат Прокуратурата да си свърши работата. Не може да пуснат на свобода и тримата убиици, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ Е НАЛИЦЕ УБИЙСТВО, КОЕТО Е ЗАПОЧНАЛО С УМИШЛЕНО НАПАДЕНИЕ ОТ ТРИМА ДУШИ СРЕЩУ ЕДИН И ВСЕ ОЩЕ НЕ Е НАМЕРЕНО ОРЪЖИЕТО на злодеянието. ТЕЗИ ХОРА СА ОПАСНИ! Може и да няма ефект, но аз предлагам да се опита с всякакъв възможен начин да се търси правосъдие. Защото намесиш ли се в интересите на политиката, колкото и пари да имаш, не могат да ти помогнат. Както се вижда от случилото се с Братя Галеви. Нека да се засегне този случай на държавно и международно ниво. Пък поне да се направи опит.

Ужасно възмутена съм от случилото се и от цялата съдебна система. Тези съдии и прокурори как е възможно да са толкова очебийно подкупни. Те просто си просят да им отнемат всякакво право на практикуване. Как може да приемат дори, че тримата са били провокирани. То, ако беше оправдано за празни приказки да се убиваме колко хора щяха да преживяват сега?! Та тези хора са ОПАСНИ. Какъв нещастен случай???!!!Аз, ако се държа утре нагло с тази курва дъщеря им, това означава, че и мен ще дойдат да заколят!!! Как е възможно да ги пуснат на свобода??!!! Държавата не трябва да оставя случилото се безнаказано и за тримата, защото както се видя ТЕ СА ОПАСНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО! Въпреки, че не се познавах лично с убития, не съм имала никакви проблеми с него дори и когато сме се намирали в близко обкръжение. И все пак заявявам, че се страхувам от хора като онези тима, нагли, безскупулни убийци!!!!

Ясно е, че те не са отишли само с идеята да го пребият, защото знаят, че след това той ще си го върне и ще ги пребие и той, тези тримата са отишли с ясното намерение за убийство! Колко жалки човекоподобни... трима души да нападнат един... дано да има правосъдие!!!
Аз сама съм свидетел как и мои приятелки са го преследвали не само в дискотеки, кафенета и плажове. Тези родители на малката курва нямат капка срам да не погледнат истината в очите!!!!! Тази малка курва може да съчинява какво ли не, но не малко са свидетелите каква всъщност е истината с отношенията им! Моля се да има справедливост, да видят и да почувстват те как се отнема млад човешки живот!

Гост

#228

2014-03-25 19:21

Редно е виновните да си понесат отговорността за стореното умишлено и преднамерено престъпление и да се акцентира върху него а не да се измества центъра от различни индивиди събирани от кол и въже и да правят изказвания за отминали и предходни случки и събития без дори да са имали и най-бегъл поглед върху тях.
Убито е едно младо момче....убийците са известни ...остава само Съда да си свърши работата!!!

Гост

#229

2014-03-25 21:14

Не може в 21 век да се разхождат убийци сред нас! Нека да им тежи на цялото семейство цял живот от това БРУТАЛНО УБИЙСТВО- на тоя педераст Владимир Карастоянов (за когото цял град знае как обича да го ебат мъже!) , на ПЕДОФИЛЪТ- Николай Карастоянов където задева такива на възрастта на дъщеря си (Що не наебеш дъщеря ти ,боклук?!) и на тая малка отрепка Иван Карастоянов!!! А и най-вече на виновницата за смъртта на Николай Радев- Влада, дано да нямаш сън до края на живота си , ти и фалшивото ти семейство!! Ако не друг- Господ Бог ще ви накаже най-жестоко!!!!!!!! Ще дойде и за вас Видов Ден!!!! УБИЙЦИ !!
Очевидец на нещото наречено от баща си убиец- Влада

#230 Re: Re:

2014-03-25 21:27

#101: - Re:

Точно така!!! Как пък само тая Влада е имала такива проблеми, много интересно ! да не би тая да е мис красота в цял свят.... хахаххаха .... грозна смръдла, като жираф , с 45 номер обуща , дето се чудеше с кой да ходи по парка и на Колата за да го види Николай........ Тя беше и Е една от всичките... нищо различно, една обикновена курва, дето майка й не знае с кого се е ебала и мисли че е била насилена. хахахха

-Мила, Дияна Карастоянова, отвори краката на дъщеря си и виж на колко мъжки **** мирише, защото съм свидетел как на абитуриенстката си вечер доведе 2-ма момчета в стаята си и врека и зя и така.... няма да продължавам!

Тя милата не  е могла да понесе че не струва нищо и за това си измисля тези лъжи за пред техните и за пред пресата и медиите.....

Господ ще я накаже най-добре!!!!


Гост

#231 Re:

2014-03-25 21:31

#87: MTM -

Дано и за теб да има такава развръзка! и за всички като теб завистливи копелета !!!


Гост

#232

2014-03-26 14:59

zatvor za ybiizite.
Ani

#233

2014-03-26 15:02

дано да имам напредък,защо си отиде младо момче.. дано убиеца на Димитър да си излежи присъдата :)

Гост

#234

2014-03-26 15:32

Ники беше истински и добър приятел жалко че загуби живота си толкова рано заради една пача която не заслужава нищо най малко да се погуби човешки живот заради нея.Дано виновниците си получат заслуженото и да изгният в затвора.Почивай в мир скъпи приятелю винаги ще те носим в сърцата си!!!
Доживот за убийците

#235 Слънчево момче

2014-03-26 15:40

Убиха те безпощадно, но дано си поличат заслуженото от съда и Бог! Заради разглезена лигла, която заради лъжите си постигна твоята смърт! Дано и тя да да бъде съдена и цял жовот в затвора да лежи! Защо излъга малка к...о защо?!?! Това ли искаш да убият горкото момче! Дано сън да не видиш никога!
Почивай в мир, Ники! Ние ще се борим за справедливост и истина, на която ти винаги си държал!

Гост

#236

2014-03-26 16:34

smyrt

Гост

#237

2014-03-26 16:53

Оставете тая смешка с внучката, не я тиражирайте повече, тези които сте на страната на момчето. Много й е това, че някой се занимава с нея.Убийците са я измислили, защото дяволския им ум знае как да манипулира първосигналното съзнание на голяма част от българите. Няма жена, чието сърце да не трепне от него, така че никоя жена не би повярвала дори и за миг, но на разни бай ганьовци, които самите те унижават българската жена им харесва

Гост

#238

2014-03-26 16:54

Никой няма право да отнема човешки живот........

Гост

#239

2014-03-26 18:11

За съжаление загиналите деца никога няма да се върнат,но дано виновните получат справедливи присъди! Съболезнования на всички техни близки и приятели! Поклон!
i

#240

2014-03-26 18:45

dano ima spravedliv s1d i Karastoqnovi da si polu4at dojivotni pris1di a malkata pa4avra cql jivot dane nameri pokoi da b1de nakazana ot bog da se vla4i kato 4ervei cql jivot PROKLINAM q nikoga da ne razbere kakvo zna4i 6tastie

Гост

#241 Re: весела

2014-03-27 05:06

#237: -

да така е много по лесно се манипулира човек когато се отнася за дете и семейство отколкото ако трябва да си признаеш че имаш сърце на убиец и мислиш че нещо ти дава право да решаваш кой да живее и кой да умре,,,


Гост

#242

2014-03-27 05:17

Силно се надявам такива жестоки болни мозъци да лежат на топло колкото е възможно най-дълго

Гост

#243

2014-03-27 06:51

Vinovnite da bydat nakazani

Гост

#244

2014-03-27 10:30

Нека убийците си получат заслуженото!!!Затвор
Весела Стоянова

#245 Re: До Ив

2014-03-27 13:56

#27: Ив -

За мен ти си страшно малоумно същество,за да обиждаш хора който го обичат,и който го подкрепят !Аз го познавам лично,и бих казала че той беше един уникален човек ! Мил,добър ,искрен и красив !Винаги ще го подкрепям и ще бъда зад него !!!А ти си може би някоя от тези на който не е обърнал внимание, и за това сега сипеш цялата тая помия за него !!! Не забравяй ,че един ден и ти ще имаш деца !!! Няма да се изненадам, ако и те станат убиици,защото по този начин ти ги учиш как можеш да убиеш и да останеш на свободата,благодарение на зависливи и злобни същества като теб !Изчезни от тук и не дразни,или поне не се прави на мишка, а се представи с имета си ,и застани зад думите си !!!


Гост

#246

2014-03-27 13:59

Моля представителите на властта , така наречената Прокуратура, незабавно да върнат убийците на Николай Радев в ареста!!

Гост

#247

2014-03-27 18:07

Убийците в затвора!

Гост

#248 Re:

2014-03-27 20:20

#21: ... -

Не само,имаше няколко версии от какво точно е умрял, но да се твърди, че някакво парче от масата или каквото там последно се опитаха да изтъкнат, го е убило, а не реалният убиец, е просто малоумно!Затвор и реални присъди!

Йорданова

#249 Re: :X

2014-03-27 21:44

#227: - :X

Ако можете да дадете някаква информация за това, което сте виждали в кафета и дискотеки, моля, свържете се с админите на фейсбук-страницата "В памет на Ники", предполагам Ви е известна. Семейство Карастоянови и медиите създадоха за Николай образа на преследвач и насилник на момичета, мнозина знаят, че това е нелепа измислица, но колкото повече хора, които познават истината, се включат в негова подкрепа, толкова по-голяма е вероятността да има справедливост за погубеното момче. Надявам се, че ще подкрепите близките и приятелите на Ники в тяхната трудна битка!

 

Йорданова

#250 Re: Re: Re:

2014-03-27 21:50

#230: Очевидец на нещото наречено от баща си убиец- Влада - Re: Re:

Ако можете да дадете някаква информация за това, което сте виждали в кафета и дискотеки, моля, свържете се с админите на фейсбук-страницата "В памет на Ники". Моля, подкрепете близките и приятелите на Николай в трудната им битка за справедливост!