Търсим истината за Деси!
Свържете се с автора на петицията
Re: Re: vinety
Да не дава Господ никому , НО ако бях в тази ситуация към днешна дата този хубавец също щеше да бъде издирван.
След всичките тези факти ...не знам или ние не сме нормални , или държавата ни прави на такива..
ПОЖЕЛАВАМ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ!
Re:
ЗДРАВЕЙТЕ ЖЕЛАЯ ВИ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ДА МОЖЕТЕ ДА ПРЕГЪРНЕТЕ ДЕСИ И ТОЗИ АД ДА СВЪРШИ ЗА ВАС :-) УСПЕХ И КУРАЖ ...
Prisadeinqvame se kam pojelanieto. Dano da ima BOG za tova semeistvo!
Приканвам жителите на град Видин да го заловят тоя ПРЕСТЪПНИК и публично да го линчуват.
За тякива хора не трябва да има никаква милост нито затвор а само бесило или да се пържи на електрическия стол.
Гост
Re:
Именно че трябва, но ето че се получава точно обратното - не стига, че изобщо не му пука през какъв ад преминават близките на изчезналото момиче, ами даже си вдига голяма сватба, лъже и баламосва нови хора, които рано или късно няма как да не изпищят от номерата му... Явно не се дава достатъчно гласност на случая, не знам и аз... То накрая ще излезе, че като правосъдието ни очевидно не работи и тоя престъпник си пътува и се разхожда безнаказано, трябва да го линчуват публично и това е!
Че правосъдието не работи това е вярно на 100%... лично се убедихме, лъже се, краде се на най-високо ниво. Даже във ВКС са се инфилтрирали едни паразити-съдийки, които на черното казват бяло, затварят си очите за фалшифицирани документи, казват на 2+ 2 равно на 5 (ако това им носи некой лев или хилядарка)... Държавата се руши пред очите ни....
| This discussion has been closed. |
Re: vinety
#7: беис -
Aко беше моето дете .Тоз боклук щеше вече да е гушнал китката и да отговаря пред друга инстанция.