Петиция за разпускане на ДПС като незаконно регистрирана партия
Свържете се с автора на петицията
Които откажат да подпишат петицията заклевам ги да им умрат на тия дабили майка им и баща им и да си ръгнат османски чеп у газо както Али Раза листопадника грозен
Не съм расист и не мразя турците. Не понасям съществуването на ДПС на Българската политическа сцена. Когато направят българска партия в Турция, тогава може да има турска партия в България! Вън от политиката и страната ни, предатели!
Re:
"само чисти българи" - съгласна съм, но ми се струва, че българите забравят за една група хора с чиста българска кръв, но с турска вяра. Вие май се отричате от тях, докато те милеят за България повече от вас. Това не е упрек, а въпрос- вие отхвърляте ли тези хора и защо повечето българи ги наричат турци при положение, че тези хора говорят само български език, и не какъв да е- повечето от тях говорят архаичен български диалект, тези БЪЛГАРИ ви приемат за свой народ, а вие ? Споменавам ги не случайно, замислете се и ще разберете защо. СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА, но трябва и акъл :)
ДА СЕ СПАЗВА НА КОНСТИТУЦИЯТА
Обвинявахме БСП, СДС, царя, после ГЕРБ.Бярно е всички те крадоха, разграбиха и разбиха за 25г. държавата.Ама защо забравяте,че ДПС участва в управлението на дъпжавата наѝ-дълго.Влизаха в коалиция с всяка партия която беше на власт и какво направиха за държавата, за 25г? Крадоха наѝ-много, направиха наѝ-големи бели, защото участваха в изпълнителната власт наѝ-дълго.Тези хора са Български граждани,имат право на свои глас,имат право да влизат в управлението на държавата, но не като партия,защото 99,9% от членовете им не се определят като БЪЛГАРИ.
| This discussion has been closed. |