Петиция за разпускане на ДПС като незаконно регистрирана партия
Свържете се с автора на петицията
Не само да се разпусне,а и да се потърси сметка на тези ,които са дали ход на едно ДВИЖЕНИЕ да се регистрира и държи като партия в държава с равни права и свободи на всички граждани.Всеки ,който иска да подрива Българската държава и БЪЛГАРЩИНАТА да бъде считан за изменник и да понася наказания според конституцията.
Незаконна етническа партия.Искам въвеждане на електронно гласуване ,за да можем и ние БЪЛГАРИТЕ принудени да живеем в чужбина да гласуваме
Не виждам това от ДПС. Виждам цигани и турци заедно, против българите
Точно така!!
а и тези също за затвора!!! http://gospodari.com/-video44817.html
РЕВОЛЮЦИЯ
РЕВОЛЮЦИЯ, БЪЛГАРСКИ БРАТЯ И СЕСТРИ!!! НИЕ НАРОДЪТ СМЕ ВЛАСТА И НИЕ ЩЕ РЕШАВАМЕ КОЕ Е ДОБРО И КОЕ НЕ Е ЗА БЪЛГАРИЯ С ОТКРИТИ РЕФЕРЕНДУМИ!!! БЪЛГАРИЯ Е НАША!!!
БЪЛГАРИЯ НЕ ПРИНАДЛЕЖИ НА ТЕЗИ КОРУМПИРАНИ ЧИНОВНИЦИ И ПОЛИТИЦИ!!!
България над всичко!!!Днес моят 13 годишен син учи наизуст ,,На прощаване''.......Но кажи какво да правя,
кат си ме, майко, родила
със сърце мъжко, юнашко,
та сърце, майко, не трае
да гледа турчин, че бесней
над бащино ми огнище:.... Заради Ботев,заради Левски ,заради нас самите трябва да направим нещо......!Да спасим България!!!
ЗА!!!!!!!!!!
Здр.Аз съм българин и не съм сигурен ,че ДПС помага на ТУРЦИТЕ в България. Мисля ,че гледа изцяло финансови интереси на група хора. Рано или късно така ще им се подпали чергата,че България ще им се стори тясна заради това насаждане на омраза. Нека след това турците им търсят сметка защо например им е отнето българското гражданство. Как ще им се налага всеки път да се редят за визи зада влязат в БГ.
| This discussion has been closed. |
Дано тази петиция не е само за лапане на парички на хората зъдали я !!!