Против закриване на сектор СОД към МВР на Република България
Свържете се с автора на петицията
Re:
Не извършваме търговска дейност,но клиентите си плащат,на какво основание.Като нямаш договор с МТЕЛ ходиш ли да плащаш?Сключеният договор е основание за реагиране на патрулките,всичко друго е празни приказки.
Re: Re: Re: Re: Re: СОД
Май само избирателно се подписват.На печелившите честито! Кой началник би си сложил главата в торбата и да охраняваме обекти,без договори?
Re: мнение
Абсолютно вярно. Забраниха да се строят обекти само с устно разпореждане на главния секретар и глупави приказки в медиите. Явно него въобще не го интересуват приходите за МВР, а само на фирмата на тъста му.... И къде отива този голям бюджет дето само го говорят из медиите , патрулките вече почти спират и полицаите ходят пеш или си плащат бензина......
Re:
Колега напълно те подкрепям, но вземи малко си подобри правописа...всяка втора дума ти е с грешка.... трябва все пак да покажем ,че в СОД работят работят образовани и хора на ниво
Re: Несебър
Re: Re: СОД
За жалост на много места е така ,защото в тази дейност попаднаха много случайни и некадърни "началници" , които нямат нито нужното образование нито познания и опит, а само вземат големите заплати и умират от страх за местата си или да поемат някаква отговорнос. Така , че голеги отдавна бавно и системно се затриваме с такива хора в нашите служби.........
Re: Re:
Я марш от тук. Това е зона, забранена за такива като теб. Провокатори и тайни агенти не ни трябват. Мандра сте вие - ЧОФ, че събирате парите на хората, а в замяна не получават нищо. Няма какво да обясняват вашите момчета. СОД-МВР съществува и си продължава дейността. Много рано взехте да веете победното знаме.
Мога още много да пиша, на няма. Няма да говоря как карат пияни по време на работа, как им е взета книжката и този все още е на работа. Това са частните охранители в нашия град.
А за СОД - МВР, как може да се променя ЗМРВ, заради конфликт на интереси, спрямо закон за частната охранителна дейност. Защо след като са в конфликт на интереси, този закон беше създаден, много след като имаше СОД-МВР
не е ли било неправилно създаване на нещо, влизащо в конфликт на интереси с МВР. То по-добре да направят и частна полиция, в последствие тя да влезе в конфликт на интереси с МВР, тъй като частната се самоиздържа, а МВР се финансира от гражданите и тогава да закриваме МВР. Това са не правилни неща. Нямам нищо против никоо, но нека преди да се прави каквато и да е реформа да се поставят обективно всички карти на масата, както минуси, така и плюсове. Какво пречи, да мине министъра по всички областни управления на ССОД и да се запознае с всички постижения и начин на работа. Да си представи пред всички колеги плановете и да види нагласата, да види как всеки един от нас, дават мило и драго за обектите. Ако трябва да посети обекти на СОД-МВР и да види как е осъществена охраната и да види мнението на клиентите ни. Не да се излагат голи данни, къде вярни къде не. Но имам чувството, че умишлено искат да изглеждаме черни и че сме паразити в МВР и съответно в България.
Чувствам се обиден, че аз се старая да си гледам работата, да нося както печалба за МВР, така и спокойствие за нашите клиенти. А в същото време да ме карат да се чувствам паразит.
А някакъв от ЧО говори, че бил готов да вземе цялата дейност на МВР. И така колеги, аз не се чувствам паразит в МВР и България.
Не се подвеждайте, не се движете по тяхната свирка, хората от ЧОФ ( и аз имам особенно отношение към тях ) нямат вина за това което се случва за момента със СОД. Те отдавна говореха , че трябва да стане и сега когато си мислят , че сте стане , не знаят какво да правят и затова ходят по обектите. Те също са наемници и работници на някого. Така им е наредено. НО Проблемите са на съвсем други места . Там трябва да се търсят . КРЕПОСТИТЕ КОГАТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРЕВЗЕМАТ ОТ ВЪН , СЕ ........ .. ВЪТРЕ . НЕ ДОПУСКАЙТЕ ТОВА . Благодарение на историята , когато се учим от нея можем да градим бъдеше !
С уважение: Д-р Недялко Драголов
Re:
Така е ништо не направиха и правят началниците а с чиста съвест си пишеха 6 през шест месеца ама тях какво ги интересува те все пак са началници и ще се уредят някъде пак като началници а подчинените им да го ................
Министъра обеща да няма уволнени служители на СОД,
http://tv7.bg/dobro-utro/news/9805667.html
Връчиха му даже и петицията, служителите да са спокойни, а ние клиентите неспокойни.
Re:
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: СОД
#321: - Re: Re: Re: СОД
Еми,ей така не се подписват от министъра и много добре го знайте.Черно на бяло няма,но НОВИ ДОГОВОРИ не се подписват.Така,че строите или в "ползу роду"или "ползу ЧОФ"