Против закриване на сектор СОД към МВР на Република България
Свържете се с автора на петицията
Re: Re:
Не са и пъдари!
Едно време селския пъдар е "закривал седянката" между партизани и фашисти.
А, сега са си заедно - Станишев, Доган и Болния...
Re: От кухнята
Нещо не са в час от "Нова ТВ"
Не сме спрели да строим нови обекти, дори и в почивните дни.
И колко според тях са 10 хил. обекта..., това са обектите на 5 средно големи града, а с останалите какво ще се случи.
Преди да си пълнят новините , е хубаво да се запознаят със статистиката.
за СОД
Re: за СОД
Е нали за това искат да ни закрият главният секретар е едва ли не собственик на частна фирма Скорпио тоест тя е на тъст му а министъра има акции в СОД 161 а и тази фирма е на негов много близък та така че няма нищо случайно просто всичко е с цел. Горките при тях няма конфликт на интереси живи да ги оплачеш как ли ще живеят с тези парички 25-30 милиона които ще си изкарва на година леле мъка.
Ostavka
Tuk nikoi nito ni vijda , nito ni 4uva.
Qvno po miren i civilizovan na4in nqma da se opravqt ne6tata.
Nqma kakvo da gubim.
гост
Чл. 73. (Изм. - ДВ, бр. 91 от 2008 г.) (1) Договорите по чл. 76, ал. 1 и 2 ЗМВР се
сключват от ръководителите на структурите по чл. 9 ЗМВР след разрешение на министъра на
вътрешните работи.
DANS with me
Срам ме е от Мин. на ВР, че подвежда обществото с тази "реформа" и мисли нас и семействата ни за идиоти.
Брой 91, 21.10.2008
(2) Органите на дирекция “Охранителна и пътна полиция”:
8. охраняват обекти с комплексно използване на полицейски сили и сигнално-охранителна техника (СОТ);
9. контролират частната охранителна дейност;
Re: Re: не пипайте СОД МВР
#169: - Re: не пипайте СОД МВР
nepipaite sota , shte sajalqvate mnogo skoro
Re:
Хора да протестираме.
Аз не желая да бъде охранявано имуществото ми от частни формиронатия. Живея в малък град и не одобрявам ЧОФ искам да има алтернатива на тях в лицето на МВР. Аз подкрепям започване на протести и ще отстоявам позицията си.
Спрете разграбването на едно от малкото функциониращи неща в България!
Re:
Това е най корумпирания министър на вътрешните работи който е заставал на този пост.
Като че ли хората не виждат къде е конфликта на интереси.
ДА ГИ ИЗМЕТЕМ !!!!
| This discussion has been closed. |