Родители срещу задължителната предучилищна подготовка


Гост

#51

2013-11-13 02:59

"Като ни задължиха да ги дадем на 5г. в предучищна интересували се някой какво правят там децата ни, ако не аз ще ви отговоря: от октомври месец не са ги извеждали на чист въздух дори за час и няма да ги изведат до май, държат ги вътре като затворници пред телевизора да гледат детски!"

Tova e prosto neveroyatno;(( Kak mojehme nie dezata ot 60-70, god na minalia vek, da imame takava prekrasna zabavachka/predychilishtna, a sega 21 vek dezata da se tretirat po tozi nachin i da gi zatapyavat.. Nashata predychilishtna beshe po 3 chasa na den ot 9 do 12 h. Imahme zanimania po myzika, izkystvo, balet i dramkrajok, malak hor plus rezitazii na malki stihove za chestvane na vsichki praznizi. Razvivaha ni finnata motorika na razete s izrabotvane na figuri ot glina, rejehme figuri ot glanzova hartia i pravehme aplikazii. Nie si podgotvyahme ykrasata za nova godina, girlyandi, koshnichki, risynki...Vodeha ni redovno na razhodki v blizkata gorichka, kadeto ychehme da razpoznavame razlichnite vidove darveta, ptizi, zvetya..Vodeha ni na kyklen teatar, i na mnogo interesni mesta..Beshe darjavno i se plashtashe simvolochna zena, plus imahme 3 ychitelki i byahme ne poveche ot 20 deza v grypata..prekrasni spomeni, koito i sled tolkova godini toplyat dyshata:)))) Za nashite deza, nai-dobroto...
таня

#52

2014-03-29 07:58

Истината е че така се промиват мозъците, на децата още от най-рана възраст,и се приучават да бъдат послушни на ръководещите ги "авторитети". Всичко си има цел -"нов световен ред",където масите трябва да са като овце след пастир. На "елита" не им трябват хора със свободомислещ дух.Затова агънцата ни трябва да бъдат откъснати от семейната атмосфера, за да бъдат лишени от влиянието й.Това не е само българска политика, а световна. "Отгоре" ни се налага на държавата и нашите политици нали си нямат свое мнение "козируват".

щастливи деца

#53

2014-08-15 08:35

Подкрепете и нашата петиция

http://www.peticiq.com/91431