ПОДПИСКА СРЕЩУ АГРЕСИВНАТА ПОЛИТИКА НА " ЛАФКА"

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията ПОДПИСКА СРЕЩУ АГРЕСИВНАТА ПОЛИТИКА НА " ЛАФКА"


Anonymous

#1

2016-01-31 19:51

Подписах тази петиция, защото искам да живея в спокоен и приличен град, който е обявен за столица на културата за 2019г. Не е нормално от всяка спирка да крещят реклами, поощрявайки хазарта и лесната печалба само срещу билетче от Националната Лотария. Не познавам, човек забогатял от комар, но познавам много, които просят и спят по улиците, търсейки лесния начин за забогатяване. Освен това самия звук от всяка спирка е ужасен. И без другото шума е доста в нашия град.

Гост

#2

2016-02-01 03:26

Няма как да не подкрепя едно основателно оплакване. Ние хората не трябва да позволяваме да се гаврят с нас. А " Lafka " и респективно тези, които стоят зад този добре обгрижен от властите проект, правят това .
Аз никога не съм позволявал ГАВРА с мен или близките ми хора.

Гост

#3

2016-02-01 03:35

И аз чух МНОГО ЛОШИ НЕЩА за тая простотия - ''лафка'' Ще подпиша петицията.. И подобни лафффки е вече време да се премахнат, за да не рекламират позорища  Срам:( по тези затвор и съд плаче, съвсем са се забравили в стремежа за лесни париии..Да демохрация е....


Гост

#4

2016-02-01 21:57

Смърт за мафията!

Гост

#5

2016-02-02 05:15

Защото нямаме политика,а едни корумпирани национални предатели.

Гост

#6

2016-02-02 05:25

Подкрепям петицията защото: Първо - съм пораснала в Пловдив и съм свързана силно с този град! Второ, защото авторката на петицията е права - нямат законово право да "пускат звука високо" !!! Трето - наистина зомбират хората, доказано е, че определени честоти на звука въздействат на психичните процеси в мозъка и водят до определени действия.... цялостното поведение на лафкаджиите е че надушват пари в града....

Гост

#7

2016-02-02 16:56

Никога,никога не пазарувам там!!!

Гост

#8

2016-02-02 19:02

Не хранете прасето!
ваня симеонова

#9 БЛАГОДАРЯ ВИ

2016-02-02 19:04

Благодаря за подкрепата и много се радвам, че вече има и събудени хора в България, защото летаргията, в която е народът ни е много страшна. Благодаря ви приятели още един път :))

от София

#10

2016-02-10 06:54

Браво, Ваня Симеонова! Крайно време е народът ни да се събуди и да каже "стига" на прасетата, които са го яхнали и пият кръвта му! Аз не пазарувам в лаффките - първо не желая да пълня гушите на определени кръгове, и второ защото са изключително агресивни и арогантни. Крайно време е целокупният български народ да бойкотора изцяло тази верига, която еди ден се появи от нищото и започна да печели за сметка на всичките малки бизнеси по спирките, които са работили десетилетия наред, а сега фалират. И ако е вярно, че се опитват да променят начина на получаване на лицензите за продажба на цигари така, че само лаффките да продават цигари, в скоро време може да бъде късно ние, гражданите, да можем да направим каквото и да било за да спрем терора им. Хора, подписвайте петицията, не се оставяйте да бъдете яхани и тормозени!


Гост

#11

2016-02-13 17:37

''И ако е вярно, че се опитват да променят начина на получаване на лицензите за продажба на цигари така, че само лаффките да продават цигари, в скоро време може да бъде късно ние, гражданите, да можем да направим каквото и да било за да спрем терора им". Хора, подписвайте петицията, не се оставяйте да бъдете яхани и тормозени!'' Само лллафките да продават цигари??? Как може, това е престъпление и нечовешки монополизъм, който става все по-силен и в другите сфери на търговия и обслужване. Моето семейство също има малък бизнес и искаме да купуваме от подобни колеги. Или от държавен, за да отиват парите ни за населението, а не в джобовете на прасетата. Не е луд, който яде тортичката........знаем продължението..

UTOPIA

#12 Абсурдистан

2016-02-16 06:09

Призовавате  хората, населението  без  значение  дали са от гр.Пловдив  но имате  само 226 подписа .Повечето от тези "хора" са  неграмотни ,пишещи  на маймуница с 4и6 ,ползват компютрите  си за  други неща ,не посещават подобни сайтове .....Пример онлайн вестници и отдолу 2-3 коментара или никакъв такъв .С такова невежество ,незаинтересуваност ,овчедушие    няма как да се  преборим съм  сбърканата  Система  в  Бг . И този  елегантен вируален и лесен  метод  не  дава резултат,  какво остава  да се  ангажира българчето  с  физическо  присъствие  по площади  ,митинги , да  стачкува пред  институции ....казано  е от  умен ,прозорлив  българин  -Не  народ  а мърша  ! Отделно  сме  описани от европейци  а вече  и в американски  филми  на  няколко пъти  срещнах репликата -  "няма да  вършим  български  работи ".........Бог  да пази България  !   

UTOPIA

#13 Абсурдистан

2016-02-16 06:29

И  какви  подписки  ?? Не си знаете  Правата  и  механизмите /начините/  за  да се наложи правдата ,Реда.  Общината  е Задължена  да ви осигури  нива на шума  в db  по   Закон  ! Така че ......... Kупете  си апарат ,не са скъпи  ,може  тези стойности да са занижени ........Виждал съм Тв предавания  и където се поканва  човек от институция в даден дом с уреда където показва  стойностите на шума  при отворен и затворен прозорец  ИНФО  а  и вие  си потърсете   ,гранична  стойност  за ден  55 db  и за нощно време 30 db , в Европа от години  гонят ниво -40 db     http://plovdiv.webnoise.eu/           http://eea.government.bg/bg/soer/2009/4health/2noise-health


Гост

#14

2016-02-21 12:50

"Лафка" прави нелоялна конкуренция,на другите будки за вестници.Не може да смущават спокойствието на хората с реклами на високи децибели,това е нахалство и дебелоочие! Да бъдат наказани, за тази си дейност и ако няма резултат ,отстранени от пазара.

Гост

#15

2016-03-25 13:12

Подписах петицията ,защото законите на една държава трябва да се прилагат . Не харесвам необразовани мутри да диктуват дневния ред на обществото!