ПОДПИСКА СРЕЩУ АГРЕСИВНАТА ПОЛИТИКА НА " ЛАФКА"

Здравейте на всички, моля за съдействие чрез тази общност срещу агресивната политика на " Лафка". Живея в центъра на Пловдив. От няколко месеца се борим с лафката на спирката, на Троминциум  да намалят звука на телевизорите си, които монотонно повтарят по цял ден едно и също нещо " как най-лесно да станеш милионер чрез хазарт". Това от една страна дразни самия звук, който е изключително висок и се набива в мозъка ти от метри, а от друга страна дразни и самия начин, по който някой си мисли, че ще зомбира хората, повтаряйки едно и също с часове " пари без труд". Просто е отвратително. Постоянно се разправяме с продавачките, които ни обясняват, че това не зависило от тях, а от управителите, такова било нареждането " телевизорите да се пускали високо". Просто е кошмар. В града ни " Лафка" никнат като гъби и ако действително това е нареждане на управата, от всякъде ще започне мозъчна атака, поощрявайки да се играе комар.  Нямам думи. Хората на самата спирка се оплакват от звука, но никой не им обръща внимание, а и те са само за по 10-20 мин. докато чакат автобуса, но ние които живеем там сме принудени сутрин от 7:00ч. до 22:00ч. без почивен ден да подскачаме от този дразнещ звук. Бих искала да направим подписка срещу тази фирма и агресивния и начин за реклама. Моля, всички които са против високия звук на реклама на " Лафка" да подпишат петицията, за да може тя да се внесе в общината.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.